18 / 05 / 2024

Aksaray-Adana Karayolu

Aksaray-Adana Karayolu

Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor.

Yangın bölgelerinde 'TOKİ' adımı: Yeni konutlar 1 yılda tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yangından hasar gören, Aksaray, Adana, Nevşehir, Muğla, Osmaniye, Mersin'de, yörenin dokusuna uygun yeni köy evleri inşa edilecek.

Adana Hacı Sabancı OSB'deki 41 adet yeni parsel yatırımcıları bekliyor!

Adana-Ceyhan D-400 Karayolu üzerinde, Yakapınar'ın kuzeyinde tarıma elverişli olmayan bin 590 hektar alan üzerine kurulan ve bu yıl 41'inci yaşını kutlayan AOSB, sanayicilere metrekaresi 150 TL gibi uygun bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Yapımı devam eden tren hatları TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri, Ankara-Aksaray-Adana ve Ankara Sivas Demiryolu projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Kiza'da ilk teslimler Nisan'da yapılacak!

Adana Kiza ofislerinde ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Proje Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Adana D-400 Karayolu'nda son hamle!

D-400 Karayolu Projesi’nin son hamlesi olan eski Orduevi’ndeki karargah binasının yıkımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Adana Karnıyarık projesinde son durum ne?

Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Projeler Şube Müdürlüğü tarafından "D-400 Karayolu İksalı Şehir İçi Geçiş Yapısının Üstünün Kapatılması" projesinin çalışmalara hala başlanılmadığı öğrenildi.

Adana'da ulaşım sorunu çözülüyor!

Adana’da yıllardır su baskınları ve D-400 Karayolu’nun daraltıldığı yönünde eleştirilere maruz kalan D- 400 Altgeçidi için Adana Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı.

Adana Yüreğir'de Mansurlu-Kaleyüzü karayolu inşaatı başladı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Feke, Kozan AK Parti İlçe yöneticileri ile birlikte Mansurlu-Feke Karayolunun 17 Km’lik Mansurlu-Kaleyüzü mahalleleri arasında yapılacak olan karayolu inşaatını başlattılar.

Aksaray-Adana Karayolu üzerinde otel inşa edilecek!

Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor.

Kahramanmaraş'ta pamuk deposunda yangın çıktı!

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde Kahramanmaraş-Adana karayolu ilçe girişinde Ömer Faruk Harmanşen'e ait pamuk deposunda yangın çıktı. Çıkan yangına Türkoğlu ve bazı belde belediyelere ait itfaiye ekipleri müdahale etti...

Kayseri- Adana Devlet Karayolu projesi için toplantı düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kayseri İli, İncesu İlçesi Keklicek Mevkiinde (Kayseri- Adana Devlet Karâyolu 20. km), Kapasite Artırımı ve Döner Filtre Keki Geri Kazanım Projesinin yapılması planlanmaktadır...

Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasında yangın çıktı!

Kahramanmaraş-Adana karayolu 7. kilometresindeki tekstil fabrikasının işçileri, boyahane bölümünde yangın çıktığını fark ederek durumu itfaiye ve polise bildirdi

Aksaray-Adana Karayolu Haberi

Aksaray-Adana Karayolu

Ankara'da yaşayan eğitimci Taşpınarlı işadamından beldesine 2 milyon liralık dev yatırım yapacak. 

Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor. Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Tarım, Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) I koordinatörü Selim Biçen ile iş adamı Abdullah Yüksel arasında imzalanan sözleşme de projenin %50'si ve KDV'si hibe olarak verildi. Yüksel;" stihdam Aksaray'dan Sağlanacak" Dev yatırım hakkında bilgi veren Bilimken Turizm şirketi işletmecisi işadamı Abdullah Yüksel şu ifadelere yer verildi; "Ankara'da yaşamama rağmen babamın doğduğu ve yaşadığı benimde akrabalarımın, yakınlarımın bulunduğu,  Taşpınar Beldesine; hem bu kırsal alanı geliştirmek, hem de istihdam sağlamak için bir yatırım yapmayı planladım. Yapılan çalışmalar sonucunda beldeme 24 odalı, 3 yıldızlı bir otel...