07 / 05 / 2024

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, siteye ait 46 adet işyeri yapım işini ihaleye çıkardı. İhale, 18 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Som tarafından açıldı.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Emad    Cavad tarafından açıldı.

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldırım tarafından açıldı.

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi açıldı!

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kurşun tarafından açıldı.

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi

Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Aksaray-Ağaçören Küçük Sanayi Sitesine ait 46 adet işyeri yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edecek.


Yapım işinin keşif bedeli 6 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 


İhale, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154   8. Kat Toplantı Salonu Çankaya-Ankara adresinde 16 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için