05 / 05 / 2024

aksaray aladağ yapı fabrikası

aksaray aladağ yapı fabrikası

Aksaray'da 10 bin 98 metrekare alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapan Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor...

Aksaray'da 52.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de 52 milyon 915 bin 400 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

"Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini ve Yapım İşi"nin yaklaşık Değeri 16 milyar 338 milyon 146 bin 708 TL olarak belirlendi.

Aksaray-Mersin arasına yapılacak demiryolu projesi mecliste!

Aksaray-Mersin arasında yapılması planlanan demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOGG Projesi'nde Aksaray'a yapılacak yatırımlar TBMM gündeminde!

TOGG Projesi kapsamında Aksaray'a yapılması planlanan yatırım olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray'da hayata geçireceği millet bahçesinin ihalesi yapıldı.

Aksaray'da imara aykırı 20 yapı yıkıldı!

Aksaray'da maliyenin arazisinde inşa edilen ve yıkım kararı alınan imar barışına aykırı 20 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti.

Aksaray-Ulukışla demiryolu hattı ihalesi ne zaman yapılacak?

Projesi tamamlanan Aksaray-Ulukışla demiryolu hattı ihalesinin ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray'da kaçak yapılaşmaya izin yok!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aksaray Belediyesi kent estetiğini bozan ve imara aykırı yapılara geçit vermiyor. Ekipler, ruhsatsız olarak inşa edilen yapıların tespiti halinde yapının yıkımını gerçekleştiriyor.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Aksaray yeni sanayi sitesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray’da hayata geçireceği yeni sanayi sitesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Aksaray’daki 377 konuta 7 bin 341 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirdiği projeye 7 bin 341 başvuru yapıldı.

Aksaray Gülağaç'ta 39 adet işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 10 Ekim'de 39 adet işyeri yapımı için ihale düzenlenecek..

Aksaray Gülağaç'ta işyeri yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 39 adet işyeri yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ekim'de gerçekleşecek..

aksaray aladağ yapı fabrikası Haberi

aksaray aladağ yapı fabrikası


Aksaray'da 10 bin 98 metrekare alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapan Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor.


Konya’da kurdukları fabrikanın ardından Aksaray’da yıllar önce açtığı kilitli parke taşı fabrikası ile birlikte Aksaray ve çevre illerin önemli bir eksikliğini gideren Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor. 10 bin 98 metrekarelik alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taşı üretimi yapan Aladağ Yapı, kilitli parke taşında marka haline gelirken, özel ve tüm resmi kurum ve kuruluşlara da hizmet veriyor. Üretimlerinde kaliteden ödün vermeyen Aladağ Yapı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini her geçen gün daha da artırıyor.


Konya’daki firmalarının...