01 / 05 / 2024

aksaray boş arsa

aksaray boş arsa

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.Aksaray'da afet toplanma alanı imara mı açıldı?

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

Aksaray Eskil'de 135 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuza arsa fırsatı! 

Aksaray Eskil Belediyesi, Aksaray Eskil'de yer alan 135 adet arsayı 9 bin 273 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale tarihi...

Milli Emlak'tan Aksaray'da yüzde 20 indirimle satılık 7 arsa!

Ortaköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Aksaray'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

O ilde 315 adet arsa ile 2 adet ev satılıyor! İhalesi 20 Temmuz'da! 

Aksaray İl Özel İdaresi, Aksaray ilinde yer alan 315 adet arsa ile 2 adet ev ve müştemilatını satıyor. İşte ayrıntılar...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Milli Emlak'tan asgari ücretli için arsa ilanı! 10 bin TL'si olana 465 metrekare arsa sahibi olabilecek!

Apartman hayatının boğuculuğu yaşanan doğal afetler pek çok insanın uygun fiyatlı arazi aramasına neden oldu. Uygun fiyatlı arsa arayışında olan vatandaşlar için Milli Emlak’tan asgari ücretli arsa imkanı! 465 metre kare arsa için 10 bin TL yetiyor!

O ilde 245 adet arsa satılıyor! 458 bin liradan başlayan fırsatlarla arsa sahibi olma imkanı!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesinde yer alan 245 adet arsayı satıyor. 458 bin liradan başlayan fırsatlarla arsa sahibi olma imkanı! İşte ayrıntılar...

O ilde 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla 11 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskil Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Eskil ilçesi, Sanayi Bölgesi mevkiinde yer alan 11 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 40 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Aksaray'da yer alan konut imarlı arsa da mevcut. Arsanın satış fiyatı 40 bin TL olarak belirlendi.

aksaray boş arsa Haberi

aksaray boş arsa

İstanbul Aksaray'da bulunan ve "afet toplanma alanı" olarak kullanılan 8 bin metrekarelik arazinin otel, konut projeleri ve tarilıi bir caminin ihyası yapılmak üzere imara açıldığının basma yansıdığını hatırlatan Tanrıkulu, "Bu habere göre Vatan Caddesi üzerinde yer alan, bir kısmı otopark olarak kullanılan, bir kısmında da Migros bulunan arazinin hemen yanında Aytekiıı Kotil Parkı var. Fatih Belediye Meclisi, tarihi yarımada şuurları içerisinde kalan 8 bin metrekare büyüklüğündeki 50 parsel araziyi oy çokluğu ile kısmen konut ve ticaret alanına çevirdi. Metal Yapı Konut Anonim Şirketinin satın aldığı araziye 5 kat yüksekliğinde otel ve konut projesi yapılabilecek. Konumu itibariyle İstanbul'un en önemli ulaşım noktalarından biri olan Vatan Caddesi üzerinde bulunan arazide, Menderes döneminde yıkılan camilerden biri olan Simkeş Camii İhya Projesi de...