03 / 05 / 2024

aksaray çevre vergisi

aksaray çevre vergisi

Aksaray Belediyesi sınırları içinde emlak ve iş yeri sahibi olanların emlak, ilan reklam ve çevre vergisi 1’inci taksit ödemelerinin başladığı duyuruldu.

Milli Emlak bu ilde 3 arsa satacak! Hem de yüzde 25 peşinat 8 taksitle!

Aksaray Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

O ilde 8 taksitle 11 Hazine arazisi satılıyor!

Aksaray Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü Milli Emlak 7 farklı Mahalleden 11 adet arsanın satış ihalesini duyurdu.

Aksaray'da 23.9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan 4 adet arsayı 23 milyon 881 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray'da 11.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 11 milyon 321 bin 590 TL bedelle satışa çıkardı.

İşletmeciler, artık o vergiyi ödemeyecek!

TBMM'ye sunulan Gelir Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik kapsamında işletme sahiplerinin, kira stopajı vergisi, ilan ve reklam vergisi ile çevre vergisi ödemelerinden muaf tutulmaları amaçlanıyor.

Aksaray'da 12.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez Tacin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 544 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray'da 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez Tacin Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 544 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı. 

Aksaray'da 15.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 15 milyon 264 bin TL olarak belirlendi.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Verginizi ödemeyi unutmayın!

Vergi mükellefleri için vergi dönemi 31 Mayıs'ta sona erecek.  Gayrimenkul sahiplerinin veraset ve intikal vergisi ödemelerini, Emlak ve Çevre vergisi ödemelerini Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerekiyor.

Emlak ve çevre vergisi ödemeleri için son 6 gün!

Vergi takvimine göre 31 Mayıs'ta emlak ve çevre temizlik vergisi ilk taksit dönemi sona eriyor. İkinci taksitlerin Kasım ayında ödeneceği bu iki vergi için son 6 gün kaldı.

Çevre vergisi yüzde 25 artırılarak belirlenecek!

Belediye Gelirleri Kanunu Genel Tebliğine göre, konutlara ait çevre temizlik vergisi, su tüketim miktarı esas alınmak suretiyle metreküp başına büyükşehir belediyelerinde 27 kuruş, diğer belediyelerde 21 kuruş olarak hesaplanacak.

Haliliye emlak ve çevre vergisi için son gün 30 Kasım!

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2015 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Kapaklı'da Emlak ve Çevre Vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmada bulundu.

aksaray çevre vergisi Haberi

aksaray çevre vergisi

Konu ile ilgili Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Aksaray Belediyesi sınırları içinde emlak sahibi olan vatandaşlarımızın Emlak ve iş yeri sahiplerinin Çevre Temizlik İlan Reklam vergileri 1. Taksiti Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinden ve www.aksaray.bel.tr adresine girerek e-belediye sisteminden vergilerini kolaylıkla yatırabileceği gibi 238378 numaralı posta çeki hesabından ödeme imkanına da sahiptir. Ayrıca Vatandaşlarımız Kredi Kartı ile de borçlarını ödeyebilirler. Bilindiği gibi evlerden çevre temizlik vergisi tahsili su faturalarıyla tahsil edilmekte, ancak iş yerlerinin çevre temizlik vergileri ayrı olarak belediyemizce tahsil edilmektedir. Bu nedenle iş yeri sahibi vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz ve cezalı duruma düşmeden vergilerini yatırmalarını sağlıyoruz” denildi.

Vatandaşlarımızın geçmiş yıllara ait birikmiş emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergilerini de aynı yukarıda belirtilen şekilde yatırabileceklerini belirten Mali Hizmetler...