29 / 04 / 2024

aksaray eskil toki başvuruları

aksaray eskil toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Eskil II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Eskil başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Eskil II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Aksaray projesinde son dakika! 94 konutluk yeni proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu. Eskil ilçesinde yükselecek olan projede 94 konut yer alacak.

Aksaray Eskil'de 135 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuza arsa fırsatı! 

Aksaray Eskil Belediyesi, Aksaray Eskil'de yer alan 135 adet arsayı 9 bin 273 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale tarihi...

TOKİ Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu! Bu ilçeye tam 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Eskil projeleri 10 Kasım 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

O ilde 19 bin 680 TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Aksaray Eskil Belediyesi, Aksaray ili, Eskil ilçesinde yer alan 46 adet arsayı satıyor. Peki Aksaray Eskil'de yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

TOKİ Aksaray Eskil’de 240 taksitle!

TOKİ'nin Aksaray projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Aksaray Eskil projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Eskil 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Aksaray Eskil 94 konut ihalesi bugün!

Aksaray ili Eskil ilçesi Eşmekaya Beldesi 94 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Eskil'e 94 yeni konut müjdesi!

Aksaray ili Eskil ilçesi Eşmekaya Beldesi 94 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray Eskil 94 konut ihalesi 18 Şubat'ta!

Aksaray ili Eskil ilçesi Eşmekaya Beldesi 94 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Aksaray İli Eskil ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Eskil'e 142 yeni konut!

Aksaray İli, Eskil İlçesi, Merkez Mahallesinde 142 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 142 yeni konut!

Aksaray İli, Eskil İlçesi, Merkez Mahallesinde 142 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Eskil'e 142 yeni konut!

Aksaray İli, Eskil İlçesi, Merkez Mahallesinde 142 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap kura sonuçları 13 Temmuz 2020!

TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap kura sonuçları 13 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap kura sonuçları 13 Temmuz 2020 ve TOKİ Eskil kura sonuçları sorgulama detayları...

aksaray eskil toki başvuruları Haberi

aksaray eskil toki başvuruları


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Eskil II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.


TOKİ Aksaray Eskil 2. Etap projesinde daire fiyatları 109,890 TL ile 127.651 TL arasında farklılık gösteriyor.


Sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasındabankaca tahsil edilecektir.

KONUT ALICISININ;

a) T.C. vatandaşı olması,

b) C1 Tipi Konutlar için; Satış aşamasında, bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve

velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

c) Konut alıcısı; kendisine, eşine ve/veya...