12 / 05 / 2024

Aksaray Kent Termal nerede

Aksaray Kent Termal nerede

Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Hamamyolu mevkiinde hayata geçen Kent Termal Tesisleri 44 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Otel ve devremülk dairelerden meydana gelen Kent Termal'de 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri mevcut.

Aksaray'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Aksaray Belediyesi, kent genelinde risk taşıyan binaların yıkım işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray'da riskli binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Aksaray Belediyesi, kent genelinde tehlike yaratan binaların yıkımına aralıksız devam ediyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.

2023'e kadar 20 termal kent kurulacak!

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

Aksaray'da kaçak yapılaşmaya izin yok!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aksaray Belediyesi kent estetiğini bozan ve imara aykırı yapılara geçit vermiyor. Ekipler, ruhsatsız olarak inşa edilen yapıların tespiti halinde yapının yıkımını gerçekleştiriyor.

Bingöl Simani'ye termal otel yapılacak!

Bingöl Simani’de 500 yataklı otel, yüzme havuzları, termal tesis yapılacak. Kent Park projesi hakkında detay bilgiler paylaşıldı.

Termal kentler oluşturulacak!

Uluslararası standartlarda termal tesislere sahip termal kent niteliğindeki destinasyonların oluşturulabilmesi ve Avrupa ülkeleri ile rekabet edilebilmesi için, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından termal kentler oluşturulması kararlaştırıldı.

Denizli Karahayıt Kent Ormanı turizme açılacak!

Termal sağlıkta iddialı olduklarını belirten Başkan Gürlesin, sağlık turizmi kapsamında kente gelen vatandaşlar için Karahayıt'ta 1,8 milyon liralık yatırımla Kent Ormanı oluşturacaklarını açıkladı.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Aksaray Topakkaya'nın kent meydanı tamamlandı!

Aksaray’ın sürekli gelişen ve hızla büyüyen beldesi olan Topakkaya Beldesi’nde belediye tarafından yapımına başlanılan 12 bin metrekarelik Medeni Berk Kent Meydanı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.

Aksaray Kent Termal'de satılık devremülk!

Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Hamamyolu mevkiinde hayata geçen Kent Termal Tesisleri 44 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Otel ve devremülk dairelerden meydana gelen Kent Termal'de 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri mevcut.

Ihlara Termal Tesis Aksaray devremülk fiyatları

Aksaray Güzelyurt ilçesinin Yaprakhisar Köyü'nde hayata geçen Ihlara Termal Tatil Köyü'de 10 yıllık devremülk daire sahibi olunabiliyor. Termal tesis birbirinden bağımsız 30 farklı binadan oluşuyor.

Aksaray Ihlara Termal Tatil Köyü'nde 4 bin TL'ye devremülk!

Ihlara Termal Tatil Köyü 10 yıllık devremülk daireler 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aksaray Güzelyurt'ta yer alan devremülkte 110 adet apart daire mevcut.

Aksaray Kent Termal nerede Haberi

Aksaray Kent Termal nerede

Kent İnşaat tarafından hayata geçirilen Kent Termal, Nevşehir Havaalanına 45 kilometre, Ihlara Vadisine 17 kilometre, Peribacalarına 42 kilometre, Krater Gölüne 500 metre mesafede konumlandırıldı. 


44 bin metrekare alan üzerine kurulu Kent Termal Otel; 117 oda, 85 süit daireden meydana geliyor.  Kent Termal Otel'de yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Kent Termal Tesisleri Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Hamamyolu mevkiinde inşa ediliyor. Tesis, fizik tedavi merkezi ve termal suyu sayesinde hastalıklara çözüm bulurken; aynı zamanda doğa ile iç içe lüks bir tatil geçirme fırsatı sunuyor.


Aksaray Kent Termal 'de yüzme havuzu, restoran, spor sahaları, çamur banyoları, sauna, Türk hamamı, toplantı salonu ve kongre merkezi gibi imkanlar bulunuyor.


Adres: Fatih Sultan Mehmet Mh. Hamamyolu Mevkii Gülağaç / AKSARAY


Aksaray...