20 / 05 / 2024

aksaray köy

aksaray köy

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Şeref Ataklı, bölgenin tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyeli olduğunu, bu alanda geçimini temin eden çok sayıda üreticisi bulunduğunu belirtti.

Aksaray Orduevi yıkılıyor!

İstanbul Fatih'teki Aksaray Orduevi yıkılarak yeniden yapılacak. 15 Temmuz öncesinde Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, Fatih Belediyesi'yle imar ve inşaat detaylarını görüşerek yeni projeleri hakkında bilgi verdi ve yeni orduevinin projesiyle ilgili çalışma başlattı.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Aksaray Ihlara Termal Tatil Köyü'nde 4 bin TL'ye devremülk!

Ihlara Termal Tatil Köyü 10 yıllık devremülk daireler 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aksaray Güzelyurt'ta yer alan devremülkte 110 adet apart daire mevcut.

Aksaray'da Köy Yerleşik Alanı Planları bitti!

Aksaray’da İl Özel İdaresi tarafından yapılan Köy Yerleşik Alanı Planlarının bitmesi neticesinde, imar uygulamalarının içeriği, muhtarların yetki ve sorumluluklarının anlatıldığı eğitim programları tamamlandı.

1936 yılında Kadıköy Fener Caddesi'nde bulunan 948 metrekare arsa metrekaresi 30 kuruştan satılacakmış!

1936 yılında İstanbul Belediyesi tarafından verilen ilanda Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi Fener Caddesi'nde 948 metrekare arsa metrekaresi 30 kuruştan 284 liraya satılacakmış. Aksaray'da yer alan arsanın metrekaresi ise 3 buçuk liradan satılacakmış.

Kadıköy'de 140 metrekare daire 600 bin TL'ye icradan satılık!

Kadıköy 5. İcra Müdürlüğü, Kadıköy'de 140 metrekare alanlı daireyi 600 bin TL'ye satışa çıkarıyor

Çeşme Köy İçi Taş Evler'de 600 bin TL'ye!

Köy İçi Taş Evler'de fiyatlar 600 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor

Kadıköy-Kartal metrosu 2011´de hizmette!

Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metrosu´nda raylara ilk kaynağı atan Başkan Kadir Topbaş, metronun 2011´in sonunda hizmete gireceğini açıkladı

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

aksaray köy Haberi

aksaray köy

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Ataklı, bölgenin tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyeli olduğunu, bu alanda geçimini temin eden çok sayıda üreticisi bulunduğunu belirtti. Yol, tapu, elektrik ve sulama kuyusu hakkında taleplerde bulunan muhtar ve vatandaşlarla görüşen Vali Ataklı, İl Özel İdarenin köylerin imar planları konusunda bir çalışma yaptığını bu çalışmanın tamamlanması ile tapu sorunu olan vatandaşların bu sorununun çözüme kavuşturulacağını söyledi. Sulama ve hayvancılığın gelişmesi ile süt sağım makineleri ve diğer elektrikle çalışan alet ve ekipmanların yoğun kullanımının enerji düşüşlerine neden olduğunu ifade eden Vali Ataklı, bu durum karşısında vatandaşların ilgili kuruma müracaatta bulunarak aboneliklerini değiştirmesi gerektiğini söyledi. Yer altı suyu konusunda da açıklamalarda bulunan Vali Ataklı, Aksaray'da yer altı su kaynaklarının önemli bölümünde tehlikeli bir boyuta...