15 / 05 / 2024

aksaray meydanı ortaya çıkıyor

aksaray meydanı ortaya çıkıyor

Kadir Topbaş Aksaray'daki viyadüklerin kaldırılıp geniş bir meydan ortaya çıkarılacağını söyledi, Topbaş'a bölge esnafından destek geldi

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Gemlik Meydanı için 6 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan kent meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Seyhan Kent Meydanı Projesi'nin içerisine inşaat ruhsatı verildi!

Adana Seyhan Belediyesi'nin Balıkçılar Pazarı civarına yapmayı planladığı kent meydanı projesinin tam göbeğine inşaat ruhsatı verdiği ortaya çıkı. İnşaat ruhsatı verilmesi projenin ne şekilde gerçekleşeceği konusunda şüpheye yol açtı.

Aksaray Topakkaya'nın kent meydanı tamamlandı!

Aksaray’ın sürekli gelişen ve hızla büyüyen beldesi olan Topakkaya Beldesi’nde belediye tarafından yapımına başlanılan 12 bin metrekarelik Medeni Berk Kent Meydanı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.

Aksaray İSKİ Binası yıkıldı!

İstanbul Aksaray Meydanında bulunan İSKİ binasının yıkımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince tamamlandı. Binanın yerine yer altı otoparkı yapılacak ve üstü yeşil alan olarak düzenlenecek.

Gaziantep Ülkerli Mahallesi'ne kent meydanı yapılacak!

Gaziantep'te toprak kaymasını önlemek amacıyla yapılacak istinat duvarının ardından bölgede meydan ortaya çıkarılacağı bildirildi.

Samsun Saathane Meydanı restorasyonu tamamlanıyor!

Samsun Saathane Meydanı restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Her ne kadar esnaf durumdan memnun olmasa da, proje tamamlandığı zaman ortaya Samsun için hoş bir görüntü çıkacak.

Başiskele Kent Meydanı ortaya çıkıyor!

aşiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Başiskele Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılan kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak.

Ahmet Dural Kent Meydanı için kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılıyor!

Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla yıkımına başlanan Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek. Yıkım çalışması 15 günde tamamlanacak.

Sivas Kepenek Meydanı için geri sayım başladı!

Sivas Kent Meydanı’nı dünyanın en güzel meydanı yapma kararlığını ortaya koyan Başkan Aydın’ın seçim vaatlerinden biri olan Kepenek Meydanı için geri sayım devam ediyor.

Aksaray İSKİ Binası yıkılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Aksaray'da meydan yapmak amacıyla planladığı proje kapsamında İSKİ binası yıkılarak park yapılacak.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılarak park yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Aksaray'da meydan yapmak amacıyla planladığı proje kapsamında İSKİ binası yıkılarak park yapılacak.

aksaray meydanı ortaya çıkıyor Haberi

aksaray meydanı ortaya çıkıyor
Aksaray'da yapılacak olan çalışmalarla, üst geçit kalkacak, geniş bir meydan inşa edilecek. Yapılacak çalışmalar Aksaray Yeraltı Çarşı'sını etkilemeyecek. Kentteki bazı viyadüklerin depreme karşı dayanıksız olduğunu belirten Kadir Topbaş Aksaray'ı geniş bir meydan haline getireceklerini...