04 / 05 / 2024

Aksaray otopark

Aksaray otopark

1975 yılında Aksaray Geçidi'nin altına, İstanbul'un en büyük otoparkı yapılacakmış. Aksaray'da Millet Caddesi'ne doğru olan bölümde inşa edilecek olan 600 araçlık otopark 15 milyon liraya mal olacakmış.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Aksaray Eski Terminal Alanı ihalesi 5 Ocak'ta!

Aksaray'da eski terminal otopark yapım işinin ihale edildiği bildirildi. Eski Terminal Alanı Mevcut Binaların Yıkılması Hizmet Alım İşi 5 Ocak 2016 tarihinde ihale edilecek...

Aksaray İSKİ Binası yıkıldı!

İstanbul Aksaray Meydanında bulunan İSKİ binasının yıkımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince tamamlandı. Binanın yerine yer altı otoparkı yapılacak ve üstü yeşil alan olarak düzenlenecek.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılıyor!

Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla yıkımına başlanan Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek. Yıkım çalışması 15 günde tamamlanacak.

Aksaray İSKİ binasının yıkımına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binası’nın yıkımına başlandı. Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek.

Aksaray İSKİ binasının yerine park yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binasının yıkımına yarın başlanacağını ifade ederek, “Yıkılan binanın yerine park alanı yapılacak ve bu park alanının altı da otopark olacak” dedi.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binası'nın yıkımına çarşamba günü başlanacağına binanın yerine altı otopark olmak üzere park yapılacağını açıkladı.

Aksaray İSKİ binasının olduğu arazi yeşil alan olacak!

Aksaray'da bulunan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait binanın "Meydan Projesi" kapsamında yıkılmasına karar verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.

Aksaray'da viyadük kaldırılarak meydan yayalaştırılacak!

Aksaray Meydan Projesi kapsamında yıkılacak İSKİ binasının yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılacak. Aksaray'ın çehresi değiştirilecek.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılacak!

Aksaray Meydan Projesi kapsamında yıkılacak İSKİ binasının yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılacak. İBB, şehir oteli olarak hizmet vermesi gündeme gelen binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.

1975 yılından İstanbul'un en büyük otoparkı Aksaray'da inşa edilecekmiş!

1975 yılında Aksaray Geçidi'nin altına, İstanbul'un en büyük otoparkı yapılacakmış. Aksaray'da Millet Caddesi'ne doğru olan bölümde inşa edilecek olan 600 araçlık otopark 15 milyon liraya mal olacakmış.

İSPARK'tan Yenikapı İstasyonu'na 400 araçlık otopark!

İSPARK, Aksaray-Yenikapı metro hattının Yenikapı istasyonunda Park Et Devam Et otoparkını hizmete açtı. Aracını park eden vatandaşlar Üsküdar’a, Kartal’a, Atatürk Havalimanı’na, Taksim’e, Bağcılar’a ve Başakşehir’e devam edebilecek.

Aksaray otopark Haberi

Aksaray otopark



Aksaray Geçidi'nin altına 600 otoluk park yapılacak!


  İSTANBUL (THA) - İstanbul Belediye Başkanvekili Aytekin Kotil 1975'te 377 milyon liralık bir yatırımı gerçekleştireceklerini söylemiş ve <<Otopark işini çözümleyeceğiz. Aksaray alt geçidinde 600 otomobillik, Elmadağ'da Bizans çöplüğünde de 200 otomobillik iki garaj yapacağız>> demiştir.

  Garajlar için tahsisatın sağlandığını ve projelerin tamamlandığını belirten İstanbul Belediye Başkanvekili Kotil, THA muhaberine şunları söylemiştir: 

  İstanbul'un en büyük garajı Aksaray Alt Geçidi'nin Millet Caddesi'ne doğru olan bölümünde inşa edilecektir. 600 otomobilliktir, yeri hazırdır. 5 milyon liraya mal olacaktır. Ayrıca Bizans çöplüğü adı verilen Elmadağ'daki yerde de 15 milyon liraya mal olan ve iki katlı 200 otomobillik bir garaj yapacağız. Her ikisi de yakında ihaleye çıkarılacaktır. 1975 bütçesine, bina yapımları için 55 milyon lira konmuştur. Bu para...