29 / 04 / 2024

aksaray sanayi toki projesi

aksaray sanayi toki projesi

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle, 300 hektarlık alanda gerçekleşmesi planlanan Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 375 milyon TL değerinde ve yaklaşık 1950 adet dükkanı kapsıyor.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Aksaray Sultanhanı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi!

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde teslimler 2019'da!

Aksaray'da yükselen yeni sanayi projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında dükkanların 2019'da tamamlanması planlanıyor.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde inşaat tamamlanmak üzere!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın üzerinde sıklıkla durduğu, her fırsatta yüklenici firmadan bilgi alarak kamuoyunu bilgilendirdiği yeni sanayi projesinde yükselen kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaatı hızlandı!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Proje kapsamında bin 620 dükkan ve iş yeri inşa edilecek.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde inşaat sürüyor!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirilen, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL’lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları sürüyor.

Murat Tekin'den Aksaray Sanayi projesi açıklaması!

Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Tekin Aksaray Sanayi projesi ile alakalı bazı açıklamalar yaptı

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Hamidiye Mahallesi'nde yapımı devam eden Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Projede sona yaklaşıldığı kaydedildi. 

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

aksaray sanayi toki projesi Haberi

aksaray sanayi toki projesi

Aksaray Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir KARATAY yaptığı açıklamada; “Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor fakat Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve milletimizle birlikte bu zorlukların üstesinden gelerek çalışmalarımıza projelerimize ara vermeden devam ediyoruz.Yeni sanayimizin yapımı için müracaatlar başladı. Biz Aksaray’ımız için gerekli kazanımları en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. 375 milyon TL değerinde yaklaşık 1950 adet dükkanı kapsayan proje Aksaray için ciddi bir yatırım.Proje Aksaray’ın geleceği açısından çok önemli.Bu dev projeyi el birliği ile hep beraber inşa edeceğiz. Esnafımız bunu çok iyi değerlendirsin. Dolayısıyla tüm esnafımızın bundan yararlanması dileğimi iletiyorum. Biz Aksaray ‘ın teknolojisi yüksek bir sanayisinin olmasını istedik ve bunu da Belediye Başkanımızın yoğun gayretleriyle inşallah gerçekleştireceğiz. Aksaray çok güzel bir şehir, bu şehri üst seviyelere taşımak bizim görevimiz. Memleketimize, Aksaray’ımıza...