19 / 05 / 2024

Aksaray Üniversitesi yol çalışmaları

Aksaray Üniversitesi yol çalışmaları

Aksaray Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafınca Aksaray Üniversitesine giden yol asfaltlandı. Gidiş geliş iki buçuk kilometre mesafede olan üniversite yolunun genişletildi.

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Aksaray Muzaffer Çakır Semt Polikliniği açıldı!

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi kuruldu!

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan Şereflikoçhisar Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne bağlanıyor...

Niğde-Aksaray arasındaki yol TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesi ile Aksaray'ın Güzelyurt ilçesi arasındaki karayolunu TBMM gündemine taşıdı..

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Düzce Üniversitesi'ne yeni yol!

Düzce Belediyesi D-655 ile Düzce Üniversitesi arasındaki yolun iki yanına yaya yolu yapmak için çalışmalara başladı.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Aksaray'da yol çalışması hız kesmiyor!

Aksaray'da modern yollar yaparak halkın ulaşımını kolaylaştıran Aksaray Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt ve yama çalışmalarına devam ediyor.

ASÜ Mühendislik Fakültesi binasının eksikleri gideriliyor!

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tadilatta olan eski Mühendislik Fakültesi binasını inceledi. Binanın bir bölümünün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, bir bölümünün ise Sağlık Yüksekokulu olarak kullanılacağını belirtti.

Aksaray Üniversitesi yol çalışmaları Haberi

Aksaray Üniversitesi yol çalışmaları

Aksaray Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, Aksaray Üniversitesine giden yolu sıcak asfalt ile asfaltlayarak ulaşıma açtı. Gidiş geliş iki buçuk kilometre mesafede olan Üniversite yolunun genişliğinin 10 metre olduğunu belirten yetkililer, gece gündüz yapılan çalışmalar sonucu gidiş yolunun kısa sürede asfaltlandığını ve ulaşım hizmetine sunulduğunu ifade ederek, geliş yolunun da en kısa sürede asfaltlanacağını kaydettiler. Yetkililer, sıcak asfalt çalışmalarına şehrin birçok bölgesinde devam edildiğini belirtti....