04 / 05 / 2024

aksaray zincirli mahallesi kentsel dönüşüm

aksaray zincirli mahallesi kentsel dönüşüm

Aksaray Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı Kentsel dönüşüm konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün Aksaray da ki ayağına Hamidiye mahallesi ile Zincirli mahallesinden başlanılacağını söyledi.

Aksaray'da 4 dubleks mağaza satılıyor! İş yeri alacaklar dikkat! 

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 4 adet dubleks mağazayı 6 milyon 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Aksaray Merkez'de 51 arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere müjde!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Laleli Mahallesi'nde yer alan 51 adet arsayı 1 milyon 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Aksaray Merkez'de 26.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Aksaray Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Tacin Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı 26 milyon 249 bin 901 TL'ye satıyor...

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

TOKİ Aksaray 158 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray Sultanhanı 158 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 158 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi Sultanhanı Mahallesi 3. Etap 158 Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi bugün!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Aksaray 165 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Aksaray Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Kalanlar Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

aksaray zincirli mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

aksaray zincirli mahallesi kentsel dönüşüm

Başkan Yazgı bu iki mahallede iki proje düşündüklerini hem Toki hem de kendilerinin belediye olarak proje hazırladıklarını, bu projeyi iki kısım şeklinde düşündüklerini uygun olan birisinin seçilip hayata geçirileceğini söyledi. 


Birincisinde orada bulunanların başka bir yere toplu olarak taşınması, ikincisinde ise yerlerinde kalıp oraya güzel bir kentsel dönüşüm projesi uygulanması olduğunun altını çizen başkan Haluk Şahin Yazgı Toki yetkilileriyle de her konuda mutabık kaldıklarını projenin Aksaray için çok güzel bir proje olacağını kaydetti. 


Öte yandan ofisin yerine park yeri sosyal tesis ve gezinti alanları gibi yerlerin yapılacağını da sözlerine ekleyen başkan Yazgı Aksaray'ın hızla yeni uygulamaya sokulacak projelerle birlikte değişen yüzüyle modern bir şehir olarak büyükşehir olma yolunda ilerleyeceğini belirtti. 


Aksaray...