01 / 05 / 2024

aksarayda afet toplanma alanı

aksarayda afet toplanma alanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.Aksaray'da afet toplanma alanı imara mı açıldı?

AFAD'dan toplanma ve barınma alanları açıklaması!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), İstanbul'da 3 bin 21, Türkiye genelinde ise 18 bin 910 toplanma alanı bulunduğu açıkladı.

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

Bursa Gemlik'te 38  toplanma alanı var!

Son zamanlarda art arda yaşanan depremler olası afet durumuna yönelik çalışmaları artırdı. Son olarak Bursa Gemlik'te bulunan 38 acil toplanma alanı vatandaşlar ile paylaşıldı...

En fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe hangisi?

Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk yaptığı açıklamada, Beylikdüzü'nün İstanbul'daki sayı ve alansal olarak en fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe olduğunu söyledi.

Antalya'daki acil toplanma alanı görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da afet ve acil durum toplanma alanı olarak belirlenen iki alanın küçüklüğü ve yüksek binaların arasında bulunması görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Elazığ'da toplanma alanları belirlendi!

Elazığ Belediyesi tarafından afet ve acil durum sonrası vatandaşlar için oluşturulan toplanma alanları belirlendi.

Kağıthane'deki toplanma alanlarına karekod sistemi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) deprem tedbirleri kapsamında Kağıthane'deki toplanma alanlarına karekod ve numaralandırma sistemi getirildi...

Antalya Millet bahçesi afet toplanma yeri de olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, 40 dönümlük alana Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak millet bahçesinin aynı zamanda afet toplanma yeri olacağını belirtti.

AFAD: Türkiye'de 15 bin 984 toplanma alanı var!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Türkiye genelinde 15 bin 984, İstanbul'da ise 2 bin 864 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Topkapı İETT Garajı afet toplanma alanı oluyor!

İBB Başkanı İmamoğlu yeni belirlenen 800’ün üzerindeki deprem toplanma alanlarından ilkini açıkladı. Topkapı’daki 17 bin 567 metrekarelik İETT Garajı deprem toplanma alanı oluyor

En yakın afet toplanma alanı nerede?

İstanbul'da, geçtiğimiz gün gerçekleşen ve büyük paniğe neden olan 5,8 şiddetindeki deprem, toplanma alanlarını yeniden gündeme getirdi.

Türkiye genelinde 15 bin 670 güvenli toplanma alanı var! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, afet ve acil durumlarda vatandaşların tehlikeli bölgeden uzaklaşarak bir araya gelmesi için ülke genelinde 15 bin 670 güvenli toplanma alanı bulunduğu bildirdi.   

Beyoğlu'nda 42 toplanma alanı belirlendi!

Beyoğlu Belediyesi ve AFAD, Beyoğlu'nda yer alan 42 noktayı Afet ve Acil Durum Toplanma Alanı olarak açıkladı. 

aksarayda afet toplanma alanı Haberi

aksarayda afet toplanma alanı

İstanbul Aksaray'da bulunan ve "afet toplanma alanı" olarak kullanılan 8 bin metrekarelik arazinin otel, konut projeleri ve tarilıi bir caminin ihyası yapılmak üzere imara açıldığının basma yansıdığını hatırlatan Tanrıkulu, "Bu habere göre Vatan Caddesi üzerinde yer alan, bir kısmı otopark olarak kullanılan, bir kısmında da Migros bulunan arazinin hemen yanında Aytekiıı Kotil Parkı var. Fatih Belediye Meclisi, tarihi yarımada şuurları içerisinde kalan 8 bin metrekare büyüklüğündeki 50 parsel araziyi oy çokluğu ile kısmen konut ve ticaret alanına çevirdi. Metal Yapı Konut Anonim Şirketinin satın aldığı araziye 5 kat yüksekliğinde otel ve konut projesi yapılabilecek. Konumu itibariyle İstanbul'un en önemli ulaşım noktalarından biri olan Vatan Caddesi üzerinde bulunan arazide, Menderes döneminde yıkılan camilerden biri olan Simkeş Camii İhya Projesi de...