06 / 05 / 2024

Aksaraymiras kavgası şüpheli

Aksaraymiras kavgası şüpheli

Aksaray'da miras sebebiyle yaşanan kavgada, gelinini öldürüp 3 çocuğu ve damadını da yaralayan şüpheli adliyeye gönderildi.

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Ev sahipleri ile kiracıların kavgası niçin bitirilemiyor? 

Ülke genelinde ev sahibi ve kiracılar arasındaki kavgalar her geçen gün artarak devam ediyor. Peki ev sahipleri ile kiracıların kavgasını bitirmek çok mu zor? Niçin bitirilemiyor? 

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Depremde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 24 şüpheli tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan veya  imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili yürütülen soruşturmalarda, sorumlulukları tespit edilen toplam 24 şüpheli tutuklandı.

Dev şirkette miras kavgası! Hissedarlar birbirine girdi

56 yıllık şirkette 4 kardeş arasında miras kavgası patlak verdi. Şirket hissilerinin yüzde 42'sine sahip olduğunu iddia eden kardeş şirkete kayyım atanmasını istedi.

Market kavgasının arkasında gizli gündem mi var? İşte Ankara kulislerinde konuşulan o senaryo

Fahiş fiyat tartışması, kontroller, cezalar, yeni yaptırımlar dereken zincir market kavgasına son bir kaç günde adeta benzin döküldü. Peki bu kavga bilinçli olarak mı yükseltiliyor? Bu kavganın ardından piyasaya yeni bir yaptırım mı gelecek?

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Otomobil stokçuluğunda 51 şüpheli için gözaltı kararı!

50 şehirde "bayilerdeki araçları toplayarak tekel oluşturdukları" gerekçesiyle toplamda 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Ayvalık'ta tapu anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Balıkesir Ayvalık'ta çıkan tapu anlaşmazlığı kavgasında bir kişi yaşamını yitirdi...

Aksaraymiras kavgası şüpheli Haberi

Aksaraymiras kavgası şüpheli

Aksaray'da miras sebebiyle yaşanan kavgada, gelinini öldürüp 3 çocuğu ve damadını da yaralayan şüpheli adliyeye gönderildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Aksaray Laleli Mahallesi 4565 Sokak'taki evlerinde miras meselesi sebebiyle yaşanan kavgada gelini Döndü Çınar'ı öldürüp, çocukları Muammer, Mustafa, Gülsever ile damadı Süleyman Çınar'ı yaralayan Cemal Çınar'ın (89) emniyetteki işlemleri bitirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen Cemal Çınar ile tedavisi tamamlanan Muammer, Mustafa ve Gülsever Çınar da adliyeye gönderildi.

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3...