01 / 07 / 2024

Akşehir Gazi Bulvarı asfaltlanıyor

Akşehir Gazi Bulvarı asfaltlanıyor

Konya'nın Akşehir İlçesi'nin önemli caddelerinden biri olan Gazi Bulvarı; Akşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ortak protokolü ile sıcak asfaltla kaplanıyor.

Başakşehir Avrasya Bulvar geliyor! Fuzul GYO'dan yeni proje! 

Fuzul GYO Başakşehir Ayazma'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Başakşehir Avrasya Bulvar projesinde kaç konut var? İşte Başakşehir Avrasya Bulvar ile ilgili merak edilenler... 

Akşehir Gazi Bulvarı asfaltlanıyor!

Konya'nın Akşehir İlçesi'nin önemli caddelerinden biri olan Gazi Bulvarı; Akşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ortak protokolü ile sıcak asfaltla kaplanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nin yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'deki Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinde satış oranı yüzde 90'a ulaştı. Aralık 2013'te satışa sunulan Bulvar İstanbul'da bulunan bin 720 konutun yüzde 90'ına denk gelen 1550 konutun satışı tamamlandı.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 25 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor. Proje Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 445 bin TL'ye 3+1!

Özkar - Özülke İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde teslimlerin 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 445 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 365 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de fiyatlar 365 bin liradan başlıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da esnek ödeme seçenekleriyle! 365 bin TL'ye!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında esnek ödeme koşulları ve yüzde 1 KDV avantajı uygulanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 802 bin TL'ye 5+1!

Özkar ve Özülke İnşat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi Başakşehir'de konumlandırılıyor. Başakşehir Bulvar İstanbuL projesinde yer alan 5 oda 1 salon dairelerin fiyatları 802 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde 445 bin TL'ye 3+1!

Özkar ve Özülke İnşat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılan projede toplam 1555 adet konut yer alıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 445 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 365 bin TL'ye 2+1! Yüzde 1 KDV ile!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 1.555 konuttan meydana gelen projedeki daireler için yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Banka kredili ya da peşin ödemelere özel yüzde 7 indirim uygulanan Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi 2016 yılının yaz ayları olarak belirlendi. Proje toplam 110 bin metrekare alana sahip...

Başakşehir Bulvar İstanbul görselleri!

Başakşehir Bulvar İstanbul görselleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 364 bin TL ile 565 bin TL arasında değişiyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir örnek daire!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul Başakşehir örnek daire resimleri yayınlandı. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Akşehir Gazi Bulvarı asfaltlanıyor Haberi

Akşehir Gazi Bulvarı asfaltlanıyor

Konya'nın Akşehir İlçesi'nin önemli caddelerinden biri olan Gazi Bulvarı; Akşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ortak protokolü ile sıcak asfaltla kaplanıyor. 


Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akkaya, burada asfaltlama çalışmaları yapan firma yetkilileri ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkam Salih Akkaya, "Gazi Bulvan'mızdaki, BSK asfalt çalışmalarını incelemeye geldik. Burada Karayollanyla yaptığımız protokol kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki Gazi Bulvan yolumuzda asfalt çalışması inşallah 6 gün içinde tamamlanacak. Bu çalışma; 50 bin metrekarelik bir yol alanını kapsıyor ve 10 bin ton malzeme gidiyor, maliyeti de 1 milyon TL civarında. Çalışmalar; Akşehir Belediyesi araçları ve Doğuş İnşaat firması araçlanyla yürütülüyor, güzel ve kaliteli bir asfalt çalışması oluyor. Akşehir ilçemizin halkı, Nasreddin Hoca'mızm torunları için yol olmasını temenni...