01 / 05 / 2024

Akşehir Kozağaç Öğrenci Yurdu inşaatı

Akşehir Kozağaç Öğrenci Yurdu inşaatı

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Akşehir Kozağaç Mahallesi’nde yaptırılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurdun bu yıl hizmete açılması isteniyor.

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesi 11 Ağustos'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ihalesi 4 Ağustos'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Akşehir Kozağaç Öğrenci Yurdu inşaatı Haberi

Akşehir Kozağaç Öğrenci Yurdu inşaatı

Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu, 4 yıllık Sağlık Yüksekokulu ve Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde okuyacak öğrencilerin yurt sorunu yaşamamaları için yeni yapılan yurdun bu yıl artık hizmete açılması gerekiyor. 2012 yılında ihaleye çıkarılan 520 kişilik yurt inşaatında çalışmalar 2013 yılında başlamıştı. Yer tesliminden itibaren 550 gün içinde yapılıp bitirilmesi planlanan yurt inşaatı hesaplara göre 2014 yılında bitecekti. Ne yazık ki 2014 ve 2015 eğitim döneminde bitirilmedi. 

AKŞEHİR’DE 2 BİN 350  ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OKUYACAK

Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yeni yapılacak kayıtlarla birlikte 700, Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu’nda ise bu yıl 600 öğrencinin yerleştiği hepsi kayıt yaptırırsa okulda toplamda 1200 öğrenci okuyacağı öğrenildi. Öte yandan Sağlık Yüksekokulu’nda ise bu yıl 60 öğrencinin yerleştirmesinin yapıldığı, toplamda 460 öğrencinin eğitim...