17 / 05 / 2024

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii açıldı

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii açıldı

Esenler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii, düzenlenen bir törenle açıldı. Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Coşkun, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür etti.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Büyükçekmece'de can ve mal güvenliği riski taşıyan minare kaldırıldı!

Büyükçekmece’deki Nedim Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin çatısına yapılan 9 metrelik minare kaldırıldı.

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Derince İHL Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu tamamlıyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan'da çalışmalara başladı!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, kentsel dönüşüm kapsamında KİPTAŞ'ın Akşemsettin ve Çırçır'da çalışmalara başladığını, sürecin Yeşilpınar ve Karadolap ile devam edeceğini dile getirdi.

Derince İHL Spor Salonu’nda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne inşa ettiği spor salonunda sona geldi.

Tarsus Akşemsettin Cami yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Akşemsettin Cami'yi yarın hizmete açıyor.

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii açıldı Haberi

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii açıldı


Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii, düzenlenen bir törenle açıldı. Törende konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bir şeyi yapıyorsak en güzeliyle yapmak zorundayız. Çünkü biz, yaratılmışların en şereflisi olan insana hizmet ediyoruz" dedi.


Törene Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun yanı sıra; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Karataş, Aydın Polat ve Ömer Çetinkaya, Meclis Üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Metehan Bölük tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Protokol konuşmalarıyla devam eden törende açılış konuşması yapan Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Coşkun, Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne...