24 / 07 / 2024

Aksoy gayrimenkulde üç koldan büyüyecek

Aksoy gayrimenkulde üç koldan büyüyecek

Enerji sektörüyle özdeşleşen Aksoy Holding, gayrimenkulde de iddialı projeler üzerinde çalışıyor. Aksoy Holding, bunun için üç ayrı şirket kurdu. Holding, 2013 yılında Bodrum’da aldığı Tilkicik Koyu’nda bu alandaki ilk büyük yatırımına başladı.

Gayrimenkulde küresel piyasalara açılma zamanı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları İstanbul’da gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda buluştu. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, gayrimenkulde küresel piyasalara açılmanın tam zamanı olduğunu söyledi..

Torba kanun ile gayrimenkulde çok önemli değişiklikler!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, torba kanun ile gayrimenkulde yapılan değişiklikleri kaleme aldı. 

Gayrimenkulde senetle satışı kaldıracak yeni model geliyor!

Hükümet, gayrimenkul sektöründe hem konut kredi faizlerini düşürmek hem de gayrimenkul piyasalarının derinleştirilmesi için yeni çalışmalar yapıyor. Gayrimenkulde senetle satışı kaldıracak yeni model geliyor. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması düzenlenen Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor..

Türkiye üç iliyle gayrimenkulde dünya zirvesinde!

Uluslararası araştırma şirketi Knight Frank, İzmir, İstanbul ve Ankara'yı dünya kentleri arasında gayrimenkulde getiri açısından ilk 10 şehrin arasında sıraladı. Buna göre, İzmir yüzde 19,2 sağlarken, İstanbul yüzde 12,2, Ankara yüzde 10,1 oranında yatırımcısına kazandırdı.

Gayrimenkulde kazandırıcı zaman aşımı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorusuna istinaden "Gayrimenkulde kazandırıcı zaman aşımı" konusunu ele aldı..

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları!

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Proje Aksoy İnşaat tarafından Didim Akbük'te yükseliyor...

Aksoy Konakları Akbük 2017 güncel fiyatları!

Didim Akbük'te Aksoy İnşaat imzasıyla yükselen Aksoy Konakları projesinde güncel fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje doğa ile baş başa yılın her döneminde ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor...

Gayrimenkulde vergilendirme sisteminin detayları!

Yeni Bakış Gazetesi köşe yazarı olan Nazlı Gaye Alpaslan, bugünkü yazısında, gayrimenkulde vergilendirme sistemini açıkladı. Alpaslan, arsanın kat karşılığı devredilmesi durumunu anlattı.

Gayrimenkulde 'kat karşılığı' sıkıntısı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, gayrimenkulde 'kat karşılığı' sıkıntısını kaleme aldı. İşte o haber...

Aksoy Holding'ten Rumelihisarı'na yeni proje!

Aksoy Holding son beş yıldaki en büyük yatırımlarını gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdi. Şirket, Rumelihisarı’nda 60 dönümlük büyük bir arazide lüks konut inşa etmeyi planlıyor.

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli gerçekleşti!

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli 12 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Panelden önce, panele ev sahipliği yapan Joint Idea Kanyon Şubesi katılımcılara tanıtıldı.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Aksoy gayrimenkulde üç koldan büyüyecek Haberi

Aksoy gayrimenkulde üç koldan büyüyecek

Adı enerji sektörüyle özdeşleşen Aksoy Holding, gayrimenkulde de iddialı projeler üzerinde çalışıyor. Aksoy Holding, bunun için üç ayrı şirket kurdu. Holding, 2013 yılında Bodrum’da aldığı Tilkicik Koyu’nda bu alandaki ilk büyük yatırımına başladı. Tilkicik Koyu’ndaki yarmıadada dev bir karma proje hayata geçirilecek. Aksoy Holding, akaryakıtta ise istasyon abmları gerçekleştirecek.


Enerji, turizm, uluslararası ticaret ve bankacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding, gayrimenkule dönük üç ayrı koldan iddialı projeler geliştirdi. Turizm, konut, ticari ve akaryakıt sahasında yürütülecek gayrimenkul projeleri, yeni kurulan gayrimenkul şirketleriyle yönetilecek. Aksoy Maslak Taşınmaz Yatınmlan, Aksoy Petrol Taşınmaz Yatırımları ve Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatınmlan adı altında üç ayrı şirket kuran Aksoy Holding, projelerini ilk etapta İstanbul ve Bodrum’da gerçekleştirecek. Akaryakıta dönük yatırımlarını ise tüm Türkiye’ye yönelik yürütecek.


Akaryakıt dağıtım sahasına...