02 / 05 / 2024

aksoy inşaat Epique Island projesi

aksoy inşaat Epique Island projesi

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Epique Island Bodrum satılık!

Epique Island Bodrum satılık villa büyüklükleri minimum 513 metrekare olarak belirlendi. Yapımına bu yıl başlanacak olan proje Aksoy İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Aksoy İnşaat müşterilerine on-line teklif imkanı sunuyor!

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

İnşaat sektörü 'çok tehlikeli işler' sınıfına giriyor!

İMO Bursa Şubesi hizmet binasında, inşaat mühendislerinin mesleki ve teknik alt yapısını geliştirmek için gerçekleştirilen Mesleğe Hazırlık Kursunda, katılımcılara Yavuz Bahadır Aksoy tarafından "İş Güvenliği ve İş Sağlığı Semineri' verildi.

Safranbolu Merkez Cami inşaatında sona gelindi!

Camii inşaatında incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Müteahhit Dr. Ercan Yozgat ve Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Delibasan’dan bilgiler aldı.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Diyarbakır'da istihdamın yüzde 23'ü inşaat sektöründe!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin Diyarbakır'daki "Ortadoğu inşaat ve belediye ihtiyaçları fuarı" açıldı. Vali Aksoy, “Diyarbakır’daki istihdamın yaklaşık yüzde 23’ü inşaat sektöründe gerçekleşmiştir” diye konuştu.

Aksoy İnşaat, Sarıyer'de karma proje yapacak!

Gürcistan Batum'da da otel projesine başlamaya hazırlanan Aksoy İnşaat İstanbul'da karma proje inşa edecek. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Tarabya'da yaşama geçirilecek proje 30 bin metrekare alana sahip..

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Safranbolu TOKİ Evleri 'nin inşaatı sürüyor!

Safranbolu'da TOKİ tarafından yaptırılan 506 konutun inşaatı sürüyor. Belediye Başkanı Necdet Aksoy, yaptığı açıklamada. TOKİ bünyesinde oluşturulan tasarım birimi sayesinde projelerde yörenin tarihi özelliklerinin yansıtılacağını söyledi.

aksoy inşaat Epique Island projesi Haberi

aksoy inşaat Epique Island projesi

Toplam 75 adet villadan meydana gelen projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 259 0000 olarak belirlendi. Proje Aksoy İnşaat imzası taşıyor.


12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçirilen projede villa büyüklükleri 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sosyal etkinlik arasında projede plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ile fitness ve spa yer alıyor. Proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor.


Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda inşa ediliyor. Projenin yapımına bu yıl başlaması planlanıyor. 


Tel: 0 212 259 0000

Web: http://www.aksoy.com/

Tülay...