08 / 05 / 2024

aksoy inşaat Epique Island ulaşım

aksoy inşaat Epique Island ulaşım

Muğla Epique Island satış ofisi telefon numarası 0212 259 00 00 olarak belirlendi. Tilkicik Koyu üzerinde inşa edilecek projede 10 farklı tipte dizayn edilen villalar yer alıyor.

Bodrum Epique Island iletişim!

Bodrum Epique Island iletişim numarası 0212 259 00 00 olarak belirlendi. Aksoy İnşaat imzası taşıyan projede villaların büyüklükleri 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiyor.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Aksoy İnşaat müşterilerine on-line teklif imkanı sunuyor!

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

İnşaat sektörü 'çok tehlikeli işler' sınıfına giriyor!

İMO Bursa Şubesi hizmet binasında, inşaat mühendislerinin mesleki ve teknik alt yapısını geliştirmek için gerçekleştirilen Mesleğe Hazırlık Kursunda, katılımcılara Yavuz Bahadır Aksoy tarafından "İş Güvenliği ve İş Sağlığı Semineri' verildi.

Safranbolu Merkez Cami inşaatında sona gelindi!

Camii inşaatında incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Müteahhit Dr. Ercan Yozgat ve Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Delibasan’dan bilgiler aldı.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Diyarbakır'da istihdamın yüzde 23'ü inşaat sektöründe!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin Diyarbakır'daki "Ortadoğu inşaat ve belediye ihtiyaçları fuarı" açıldı. Vali Aksoy, “Diyarbakır’daki istihdamın yaklaşık yüzde 23’ü inşaat sektöründe gerçekleşmiştir” diye konuştu.

Aksoy İnşaat, Sarıyer'de karma proje yapacak!

Gürcistan Batum'da da otel projesine başlamaya hazırlanan Aksoy İnşaat İstanbul'da karma proje inşa edecek. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Tarabya'da yaşama geçirilecek proje 30 bin metrekare alana sahip..

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Safranbolu TOKİ Evleri 'nin inşaatı sürüyor!

Safranbolu'da TOKİ tarafından yaptırılan 506 konutun inşaatı sürüyor. Belediye Başkanı Necdet Aksoy, yaptığı açıklamada. TOKİ bünyesinde oluşturulan tasarım birimi sayesinde projelerde yörenin tarihi özelliklerinin yansıtılacağını söyledi.

aksoy inşaat Epique Island ulaşım Haberi

aksoy inşaat Epique Island ulaşım

Epique Island Bodrum'da teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projede konutların alanları 513 metrekareden başlıyor, 738 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Muğla Epique Island satış ofisi ile 0212 259 00 00 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Proje Aksoy İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.


Epique Island Evleri Muğla Bodrum Tilkicik Koyu’nda,  12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükselecek. Projenin inşaatına bu yıl içerisinde başlanması öngörülüyor. 


Epique Island Bodrum Villaları'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; heliport, fitness, açık havuz, barlar, spa, deniz havuzu, marina, restoran, butik otel, plajlar, çocuk kulübü yer alıyor. 


 Aksoy İnşaat Epique Island 'da 3 odalı, 4 odalı ve 5 odalı olarak dizayn edilen 10 farklı tipte konutlar bulunuyor. 


Muğla Epique Island satış ofisi

Tel: 0 212 259 0000

Web: http://www.epique.com.tr/

Özge...