29 / 04 / 2024

aksu belediyesi ismail oğan caddesi yol çalışması

aksu belediyesi ismail oğan caddesi yol çalışması

Aksu Belediyesi kendi sorumluluk alanında olmayan çalışmaları halkı mağdur etmemek için yerine getiriyor. İsmail Oğan Caddesi 'nde yol genişletme çalışması başlatan Aksu Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan yolu genişleterek ulaşımı rahatlatıyor.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Antalya Aksu Belediyesi'nin kiraladığı ormanlık alan mecliste!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından 49 yıllığına kiralanan bir ormanlık alana ve ihalesi meclis gündeminde taşındı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Aksu Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Aksu Belediyesi, Aksu İlçesi, Güzelyurt Şehir Ormanı D Tipi Mesire Yeri içerisinde bulunan onaylı proje ve teknik şartnamede ayrıntıları ile belirtilen yapı ve tesislerin inşası yaptırılıyor...

Güzelyurt Şehir Ormanı'ndaki tesisler 25 yıllığına devrediliyor!

Aksu Belediyesi tarafından yapı ve tesislerin inşası ile alan düzenlemelerinin yapılarak ticari ünitelerin 25 yıl süre işletilmesi ve bedelsiz devri işi ihale ediliyor...

Bursa Aksu Köyü’ndeki tarihi okul yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce ‘Osmanlı son dönemi ve Cumhuriyet yıllarında Bursa’nın en merkezi konumlarından biri olan’ Aksu Köyü’nün tarihi okul binasında sürdürülen restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Aksu Köyü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aksu Köyü Müzesi, yaklaşık 1 ay sonra yapılacak açılışı için gün sayıyor.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu'daki 3 arsasını satıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu ilçesinde bulunan 3 adet taşınmazını 8 Aralık’ta ihaleye çıkarıyor. Arsaların bedelleri 380 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Antalya Büyükşehir, Aksu'daki inde 3 arsasını satıyor!

Büyükşehir Belediyesi Aksu ilçesinde bulunan 3 adet taşınmazını 8 Aralık’ta ihaleye çıkarıyor. Arsaların bedelleri 380 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Aksu Belediyesi çarpık yapılaşmayı önlemek için halk oylaması yaptı!

Aksu Belediyesi, Pınarlı ve Cihadiye Mahallerinde yer alan Maliye Hazinesine kayıtlı tapulama harici arazilerde bulunan işgallerden doğan çarpık yapılaşmayı önleme ve düzenleme maksadıyla halk oylaması gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

aksu belediyesi ismail oğan caddesi yol çalışması Haberi

aksu belediyesi ismail oğan caddesi yol çalışması

Aksu Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'nin yapması gereken 35'lik yol çalışmasını kendi imkanları ile gerçekleştiriyor. İsmail Oğan Caddesi'nde 35'lik yol çalışması başlatan Aksu Belediyesi, 'Sorumluluk bizde değil' demeden halka hizmet için elinden gelen yatırımı gerçekleştiriyor, hizmette sınır tanımıyor. İmar planına göre yolu genişletmeye başlayan belediye, yolda kalan ağaçların kesimini de gerçekleştirdi. 

Yeni açılan yolda incelemelerde bulunan Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Çetin, 'Biz halka hizmet için varız. Bir ilçede yolun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İlçe halkının ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yeni yollar açıyoruz. Medeniyetin yoldan geçtiğinin bilincindeyiz ve bu bağlamda çalışmalarımız da sürecek'dedi. (HABER MERKEZİ) 



Antalya Son...