09 / 05 / 2024

aksu expo alanı altyapı çalışmaları

aksu expo alanı altyapı çalışmaları

Antalya’nın Aksu ilçesi sınırları içerisinde bulunan alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği bin 121 dönümlük alan, 2016 yılında yapılacak dünyanın en büyük organizasyonlarından birisi olan EXPO’ya hazırlanıyor...

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "Antalya Aksu'da yer alan bir adet taşınmazın Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Antalya Aksu değeri ne oldu? İşte detaylar...

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Aksu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular başladı.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Aksu'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 5. Satış Memurluğu, Antalya ili, Aksu ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan tarlayı 11 milyon 539 bin 539 TL'ye satıyor...

Hatay EXPO alanı inşaatı Mart sonunda tamamlanacak!  

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla gerçekleşecek alanda devam eden inşaat çalışmalarının Mart ayı sonunda tamamlanması bekleniyor. 

Hatay EXPO 2021'in düzenleneceği alanda inşaat hız kesmiyor!

Hatay'da, "Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 10 Aralık 2021-30 Mayıs 2022'de yapılacak EXPO 2021'in gerçekleşti alan tanıtıldı.

Antalya Aksu'da 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Antalya 3. Satış Memurluğu, Antalya ili, Aksu İlçesi, Cihadiye mahallesi, 581 ada, 5 parselde yer alan arsayı 8 milyon 510 bin 178 TL'ye satıyor...

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

TOKİ Isparta Aksu 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Aksu 2020 projesinde yer alan 79 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

aksu expo alanı altyapı çalışmaları Haberi

aksu expo alanı altyapı çalışmaları


Alt ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği bin 121 dönümlük alan, 2016 yılında yapılacak dünyanın en büyük organizasyonlarından birisi olan EXPO’ya hazırlanıyor.


Antalya’nın Aksu ilçesi sınırları içerisinde bulunan bin 121 dönümlük EXPO 2016 Antalya alanı, düzenlenecek dev organizasyona hazırlanıyor. Alanda yapılan alt ve üst yapı çalışmaları devam ederken, yapılan çalışmaların yüzde 90’ının bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.


EXPO 2016 Antalya alanında, altyapı ve çevre düzenlemesi işi kapsamında saha içi toprak dolgu çalışmalarının devam ettiği, yağmur suyu drenajı ve pis su hatlarında kullanılacak boruların döşemesinin yapıldığı belirtildi. Sergi alanı dışında bulunan teknik alanlarda yağmur suyu terfi merkezinin kazı çalışmaları yapılarak temel atıldığı ifade edilirken, teknik alanlar kullanma ve yangın suyu depolarının temel atma çalışmalarının yanı sıra personel binasının yapımının da devam...