05 / 05 / 2024

Aksu Karataş Mesire Alanı

Aksu Karataş Mesire Alanı

114 dönüm alan üzerine yapılacak olan Aksu Karataş Mesire Alanı’nda 35 dönümlük 1. Etap çalışmaları tamamlandı. Aksu Karataş Mesire Alanı’nda kapı girişi ve yol güzergahının tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunulacak.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Aksu Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Aksu Belediyesi, Aksu İlçesi, Güzelyurt Şehir Ormanı D Tipi Mesire Yeri içerisinde bulunan onaylı proje ve teknik şartnamede ayrıntıları ile belirtilen yapı ve tesislerin inşası yaptırılıyor...

Aksu'da muhtarlara kentsel dönüşüm anlatıldı!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, Aksu ilçesi’nde mahalle muhtarlarına kentsel dönüşümü anlattı..

Aksu Karataş Mesire Alanı’nın 1. etap çalışmaları tamamlandı!

114 dönüm alan üzerine yapılacak olan Aksu Karataş Mesire Alanı’nda 35 dönümlük 1. Etap çalışmaları tamamlandı. Aksu Karataş Mesire Alanı’nda kapı girişi ve yol güzergahının tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunulacak.

Esenyurt Abdulkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslik “Abdülkadir Aksu Lisesi” için düzenlenen törenle yeni eğitim yuvasının temeline ilk harç döküldü...

Esenyurt Abdülkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede eğitim yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslikli “Abdülkadir Aksu Lisesi” için temel atma töreni düzenlendi.

Esenyurt Abdülkadir Aksu Lisesi'nin temeli atıldı!

Eski İç İşleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Abdülkadir Aksu’nun isminin verildiği 32 derslik “Abdülkadir Aksu Lisesi” için düzenlenen törenle yeni eğitim yuvasının temeline ilk harç döküldü.

Deniz Karataş: Yenilenme ve dönüşüm için geç kalındı!

Kentsel dönüşüm Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Antalya'da kentsel dönüşüm adına şimdiye kadar hiçbir adım atılmadı. Yenilenme ve dönüşüm için geç kalındı" dedi.

Adana Karataş'ta alt yapı güçleniyor!

ADANA Büyükşehır Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin sahil ilçelerinden Karataş'ta muhtarlarla bir araya gelerek, her türlü sorunun çözümü için çalışmaya başlandığını ve ihtiyaçlar giderilene kadar durmayacaklarını açıkladı.

Gaziantep Araban Karapınar Mesire Alanı projesinin inşaatı başladı!

Araban Belediyesi, İpek Yolu Kalkınma Ajansı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın ortak projesi olan 42 dönümlük arazi üzerinde ‘Araban Karapınar Mesire Alanı’ projesine başladı..

Deniz Karataş: Kentsel dönüşümde rant düşünülmemeli!

Kentsel dönüşüm konusunda asla rant düşünülmemesi gerektiğini ifade eden İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm derken ne anlatılmak istendiğini ve Antalya'da bu konuda atılan adımları anlattı.

Dilovası Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı hizmete giriyor!

Yapımı devam eden ve yakın zamanda tam kapasite hizmete girecek Dilovası-Tavşancıl Yeşil Vadi Mesire ve Park Alanı için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, “Dilovası bir değer daha kazandı" dedi

Aksu Kültür Merkezi planlanıyor!

Aksu Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Karaöz'de Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye birimi açmasına yönelik olarak eski belediye binasının içerisinde itfaiyecilerin kullanması amacıyla gerekli tahsis karan da alındı.

Aksu Karataş Mesire Alanı Haberi

Aksu Karataş Mesire Alanı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeşil alan çalışmaları kapsamında her geçen gün yeni mesire alanlarını bir bir hizmete açıyor. Toplamda 114 dönüm alan üzerine yapılacak olan Aksu Karataş Mesire Alanı’nda 35 dönümlük 1. Etap çalışmaları tamamlandı.


1. Etap çalışmaları içerisinde 35 bin metre kare alan üzerinde, alan tesviyesi, bordür parke döşemesi, mescit, kondisyon aletleri, çocuk oyun alanı, dinlenme ve yeşil alanlar, çeşme, lavabo wc, aydınlatma tesisatı, kent mobilyaları çalışmaları tamamlandı.


Aksu Karataş Mesire Alanı’nda kapı girişi ve yol güzergahının tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunulacak.


Kahramanmaraş Büyükşehir...