29 / 05 / 2024

aksu macun mahallesi imar planı

aksu macun mahallesi imar planı

Macun, Barbaros, Konak, Fatih, Cumhuriyet, Çalkaya ve Soğucaksu Mahallelerinin revizyon imar planlarının yapılması ile ilgili toprak koruma kuruluna sunulmak üzere kamu yaran kararı kabul edildi

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliklerinde son durum ne?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından mahkemeye taşınan Yenimahalle’deki Atatürk Orman Çiftliği Macun Mahallesi'ne ilişkin plan değişikliğinin iptaline karar verildi.

Antalya Aksu'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 5. Satış Memurluğu, Antalya ili, Aksu ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan tarlayı 11 milyon 539 bin 539 TL'ye satıyor...

TOKİ Isparta Aksu 94 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Isparta Aksu'ya 94 yeni konut! İhalesi 14 Ocak'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Antalya Aksu'da 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Antalya 3. Satış Memurluğu, Antalya ili, Aksu İlçesi, Cihadiye mahallesi, 581 ada, 5 parselde yer alan arsayı 8 milyon 510 bin 178 TL'ye satıyor...

Giresun Merkez Aksu 595 konut ihalesi yarın!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

TOKİ Giresun Aksu 309 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun İli, Merkez İlçesi, Aksu Mahallesi 2. Etap 309 Adet Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Antalya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Aksu'da 10.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya ili, Aksu ilçesi, Kemerağzı Mahallesi 13389 ada 10 parselde yer alan 5 bin 93 metrekarelik arsayı 10 milyon 186 bin TL'ye satıyor...

Ankara Yenimahalle Macun Mahallesi'nde imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30718 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Bursa Büyükşehir'den Aksu'ya üretim merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Aksu Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen üretim merkezini inceledi.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

aksu macun mahallesi imar planı Haberi

aksu macun mahallesi imar planı


Aksu Belediye meclisi mart ayı devam meclisinde önemli kararlara imza attı.  Macun, Barbaros, Konak, Fatih, Cumhuriyet, Çalkaya ve Soğucaksu Mahallelerinin revizyon imar planlarının yapılması ile ilgili toprak koruma kuruluna sunulmak üzere kamu yaran kararı kabul edildi Aksu Belediye Meclisi mart ayı ek meclis toplantısını gerçekleştirdi. Macun, Barbaros, Konak, Fatih, Cumhuriyet, Çalkaya ve Soğucaksu Mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli revizyon imar planlarının yapılabilmesi için kurum görüşleri aşamalarından biri olan Tarım görüşünün gerekli incelemeleri yapılmış ve Tarım 11 Müdürlüğü tarafından Aksu Belediyesine kamu yaran karan alınması için bildirimde bulunulmuştu. Bu konuda imar müdürlüğü tarafından hazırlanan çalışma meclis gündemine önerge ile sunularak konu görüşmeye açıldı.



Antalya...