16 / 05 / 2024

Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Karasu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuuram Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Hüseyin Erçetin tarafından kuruldu.

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi Esneyurt’ta 25 bin TL yatırım bedeli Mustafa Kalaycı tarafından açıldı. 

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Kursan Ytng Yapı Tasarım Nakliye Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Ytng Yapı Tasarım Nakliye Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli  Ali Çelik tarafından kuruldu.

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durmuş ve Aykut Durmuş ortaklığında kuruldu.

Aksular Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Aksular Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aksu tarafından kuruldu.

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Hakan Gayrimenkul Ve İnşaat Tekstil Temizlik Gıda Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gemiksiz tarafından kuruldu.

Yeksa Gayrimenkul Otomotiv Teknoloji Turizm Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksa Gayrimenkul Otomotiv Teknoloji Turizm Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Önder tarafından kuruldu.

Birilk Gayrimenkul İnşaat Taahhüdü Nakliye Oto Alım Satım Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birilk Gayrimenkul İnşaat Taahhüdü Nakliye Oto Alım Satım Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Güven tarafından kuruldu. 

Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikret Karasu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Aksular Gayrimenkul Nakliye Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,  depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,  kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,  mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,  satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde  parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa  hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...