02 / 05 / 2024

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret çankaya

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret çankaya

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret , Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Dikmen Mahallesi'nde yeni proje yapacak.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Pera GYO, 6. Vakıf Han'ı devretti!

Pera GYO, 6. Vakıf Han'a ilişkin kira sözleşmesini 18 Ağustos 2021 tarihi itibariyle tüm hak ve borçları ile Ermet İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye devretti. 

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 1 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğan tarafından kuruldu.

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret çankaya Haberi

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret çankaya

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret, Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Dikmen Mahallesi'nde planladığı yeni konut projesi için kolları sıvadı. Tek blok halinde yükselecek projede 311 konut yer alacak. Crystal Tower Vadi adıyla yükselecek projede aynı zamanda 3 bin metrekarelik ticari alan da yer alacak.

36 kat olarak yükselen blokun yanı ısra çocuk oyun alanı yer alacak. Konut alanında 229 adet kapalı otopark ve 59 araçlık açık otopark olmak üzere toplam 288 araçlık otopark yer alacak.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı projenin 30 Aralık 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0312 244 10 04 

Işıl Seren...