02 / 05 / 2024

Aktaş İnşaat Choice Hotels anlaşma

Aktaş İnşaat Choice Hotels anlaşma

Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri olan Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım atmış oldu.

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Gürbüz Aktaş tarafından kuruldu.

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Choice İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Maher Abou Selo tarafından kuruldu.

Aktaş Şömine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Şömine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Enver Oluk  ve Haci Tamer Durhan tarafından kuruldu.

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşoğlu Yaşam Mimarlığı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Aktaş İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Aktaş ve Memet Aktaş ortaklığında kuruldu.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aktaş Gurup İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Aktaş ve Roushin Khourshid ortaklığıyla kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Akdaşli tarafından kuruldu. 

Aktaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Abedın Kouranı, Ameneh Hadavı, Farangız Hadavı, Hoda Hadavı ve Sudeh Hadavı ortaklığında kuruldu. 

Aktaş İnşaat Choice Hotels anlaşma Haberi

Aktaş İnşaat Choice Hotels anlaşma


Aktaş İnşaat, Choice Hotels ile yaptığı anlaşmayla turizm sektörüne girdi. Şirketin 145 milyon dolarlık yatırımıyla ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı. Dünyada 6500'e yakın otele sahip Choice Hotels zincirinin Türkiye'deki ilk temsilcisi olan Aktaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aras, Choice Hotels ile yaptıkları anlaşmadan dolayı heyecan ve mutluluk duyduklarını belirterek Clarion Hotel & Suites Şişli ile birlikte İstanbul'a yepyeni hizmet anlayışı getirdiklerini söyledi. Mehmet Aras. yaptığı açıklamada "Aktaş İnşaat olarak bugüne kadar çok özel konut projelerine imza attık. Bu başarımızı turizm alanında da sürdüreceğimize inanıyorum. Hayalimde hep otelcilik vardı. Otelcilikte de iddiamızı sunduğumuz hizmet kalitesiyle göstereceğiz. Bu alanda konusunda duayen ve tecrübeli isimlerden oluşan bir kadro kurduk. Bugün dünyanın en büyük franchise oteller zinciri...