02 / 05 / 2024

Aktob Otel maliyet açıklaması

Aktob Otel maliyet açıklaması

Türkiye'deki otellerde maliyet artışının 12 aylık ortalamalara göre yüzde 13 olduğu bildirildi. Açıklama AKTOB tarafından yapıldı.

Otel metrekare inşaat maliyeti 2021!

2021 yılında alışveriş merkezi inşaatlarında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri 1 Eylül 2020 tarihinde belli oldu. İşte otel metrekare inşaat maliyeti 2021...

Otellerdeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Otellerde maliyet artışı yüzde 12,86 oldu!

Konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Otellerde yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.Maliyetleri en fazla yükselen gruplar içinde yüzde 14,78 ile yiyecek grubu ilk sırayı aldı.

Otellerde maliyet artışı Temmuz ayında yüzde 12,86 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Otellerdeki maliyet artışı yüzde 12 oldu!

AKTOB tarafından yapılan yet artışları ise enflasyon paralelinde hesaplamaya göre, Tüketici Fiyat büyüme gösterdi. Otellerdeki maliyet artışının on iki aylık ortalamalara göre yüzde 12 olduğu bildirildi.

Otel maliyetleri Mayıs'ta arttı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği ( AKTOB ) tarafından yapılan araştırma açıklandı.Maliyet artışında ilk sırayı yüzde 14.7 ile yiyecek grubu aldı.

Otellerde maliyet artışı yüzde 13 arttı!

Türkiye'deki otellerde maliyet artışının 12 aylık ortalamalara göre yüzde 13 olduğu bildirildi. Açıklama AKTOB tarafından yapıldı.

Otel maliyetleri Mart'ta artış gösterdi!

AKTOB Araştırma Birimi tarafından hazırlanan Otel Maliyetleri Mart 2015 bulgularına göre, ülke geneli fiyat artışları son bir yılda ortalama yüzde 8,7 olurken otellerdeki maliyet yükselişlerinin de arttığı belirtildi.

Otellerdeki maliyet artışı yüzde 12.75 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından yapılan araştırmaya göre, otellerde maliyet artışı bir yılda yüzde 12,75 olarak gerçekleşti.

Otellerde maliyet, enflasyonun üzerinde arttı!

AKTOB Araştırma Birimi verilerine göre, son bir yıllık dönemde otellerin en büyük gider kalemi olan yiyecek ve içeceklerdeki maliyet artışlarının, yüzde 10,6 seviyesinde gerçekleşti.

Otellerde maliyet yüzde 10 arttı!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Ar - Ge Birimi verilerine göre, otellerdeki maliyet artışları, haziran itibarıyla 12 aylık ortalamada yüzde 10'a yaklaşarak, enflasyonun üzerine çıktı...

Aktob Otel maliyet açıklaması Haberi

Aktob Otel maliyet açıklaması

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından yapılan araştırmaya göre, mayıs ayı itibarıyla tüketici fiyatlarında 12 aylık ortalama artış yüzde 8,45, otel maliyetlerinin yıllık ortalamasındaki artış ise yüzde 13 olarak açıklandı.


Otellerde son bir yılda meydana gelen maliyet artışlarında ilk sırayı yüzde 14,7 ile yiyecek grubu aldı. Bu dönemde içecek grubu maliyetleri yüzde 10,5 artarken, enerji, yakıt ve temizlik malzemelerindeki yükselişler enflasyonun gerisinde kaldı.


Yiyecek grubu içinde en yüksek maliyet artışı yüzde 23,06 ile meyve ve sebze fiyatlarında gerçekleşirken, onları yüzde 19,47 ile bakliyat ve un, yüzde 14,34 ile et grubu takip etti. Yağ grubunda maliyet artışları ise enflasyonun gerisinde...