28 / 04 / 2024

aktrist Meg Ryan evi

aktrist Meg Ryan evi

Aktris Meg Ryan sonunda istediği eve sahip oldu. Soho'da 8 milyon dolara aldığı lüks daireyi kendisi gibi oyuncu olan Hank Azaria'dan satın aldı. Meg Ryan evini John Mellencamp ile paylaşacak.

PlayStation 5 fiyatları düşecek mi? PS5'te indirim sinyali!

PlayStation 5 stok sorunu çözülüyor. Sony CEO`su Jim Ryan PS5 için 2023 hedeflerini paylaştı. Peki fiyatlar düşecek mi? Playstation fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Albasha ve Mohamed Khaled Megahed Shedıd ortaklığında kuruldu.

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abuduhelılı Maımaıtınıyazı ve Yunchuan Cheng ortaklığında kuruldu. 

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi bugühn Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu tarafından açıldı.

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Şeker tarafından kuruldu.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Babel: 11 evim var, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım!

Galatasaray'dan kiralık olarak Ajax'a transfer olan Ryan Babel, 11 evi olduğunu ifade ederek, "Emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım" dedi...

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

İdeal lokasyonlarda özenle seçilmiş mülkleri kiralayıp eşyalı dairelere dönüştüren Blueground, New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'dan alarak toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti.

Ryan İnşaat Taahhüt Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan İnşaat Taahhüt Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nasseh Allı tarafından kuruldu. 

Antalya'da yakalanan dilenci gayrimenkul zengini çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan Hüryan Zeybek (46) adlı dilencinin 2 daire 4 dükkanı olduğu ortaya çıktı.

aktrist Meg Ryan evi Haberi

aktrist Meg Ryan evi

Aktris Meg Ryan sonunda istediği eve sahip oldu. Soho'da 8 milyon dolara aldığı lüks daireyi kendisi gibi oyuncu olan Hank Azaria'dan satın aldı.


Hank Azaria, Simpsonlar çizgi filminde Moe Szyslak karakterini de seslendiriyor. Gelen haberlere göre Meg Ryan yeni evini birlikte olduğu müzisyen John Mellencamp ile paylaşacak.



Ünlü oyuncunun Soho'daki yeni evinde 3 yata odası, 3 banyo, spor bölümü ve geniş bir avlu bulunuyor.


Meg Ryan'in lüks evinin görselleri..