28 / 04 / 2024

akyakaya meydan mı yapılacak

akyakaya meydan mı yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Özel Çevre Koruma Statüsünde bulunan Ula Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi ve meydan düzenlemesi projesi için Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürlüğü ile koordinasyonlu çalışarak onay alındı.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde erken teslim müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 3 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

Meydan Başakşehir'de 229 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Plaformu'nda (KAP) Meydan Başakşehir yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 25 soruda tüm detaylarıyla!

Dün temeli atılan KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinde 149  adet konut yer alacak. 263 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede daireler hiç evi olmayanlara satılacak. İşte KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler25 soruda tüm detaylarıyla...

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

akyakaya meydan mı yapılacak Haberi

akyakaya meydan mı yapılacak


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Özel Çevre Koruma Statüsünde bulunan Ula Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi ve meydan düzenlemesi projesi için Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürlüğü ile koordinasyonlu çalışarak onay alındı.


Turizm sezonunun başlamasından önce yapılması planlanan cadde ve meydan düzenlemesi için ihale işlemlerine başlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürü Atılım Şener; “Özel Çevre Koruma Statüsünde bulunan Akyaka Mahallesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttük. Bu çalışmanın sonucunda projelerimiz onaylandı. Turizm sezonu başlamadan çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürlüğüne desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” dedi.


 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürü Fatih Ermiş ise...