10 / 05 / 2024

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii açıldı

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii açıldı

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Çerkezköy Kentpark projesi başladı!

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Osman Gazi Köprüsü ile trafik rahatladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Osman Gazi Köprüsü ile birlikte körfezde ciddi rahatlama var." dedi.

Osman Gazi Köprüsü bayram hediyesi oldu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Bülent Kahraman, bugünkü yazısında dün açılışı gerçekleşen Osman Gazi Köprüsü'nü anlattı. Kahraman, ''Yeni yapılan inşaatlar üstünden geçtiğimiz yolların ötesinde dev gibi yükseliyor'' dedi.

Osman Gazi Köprüsü için son 5 gün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, TÜMSİAD'ın iftar yemeğinde ''Ayın 30'unda inşallah Osman Gazi Köprüsü'nün açılışını yapıyoruz'' dedi. Erdoğan, bu yılın açılışlar yılı olacağını belirtti.

Ankara'ya Sincan Arena müjdesi!

Sincan'a yakışacak modern bir spor kompleksi için kollar sıvandı Fatih'e canlılık kazandıracak projenin adı 'Sincan Arena' olacak. Gazi Osman Paşa durağının hemen yanına yapılacak spor salonu 2 bin 500 kişi kapasiteli olacak.

Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti TBMM'de!

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Osman Gazi Köprüsü geçiş ücretinin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona gelindi!

İstanbul ile İzmir arasındaki yolu 3 buçuk saate düşürecek olan Osman Gazi Köprüsü'nün inşaatında son aşamaya gelindi. Köprünün Ramazan Bayramı'ndan önce açılması bekleniyor. Köprü, İzmit Körfezi geçişini 6 dakikaya indirecek.

Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi'nde rekabeti artırdı!

İzmir’i İstanbul’a bağlayan Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi’ndeki rekabeti artırdı. Eskihisar- Topçular’da çalışan arabalı vapurların yeni fiyatı belirlenecek. İstanbullines Genel Müdürü Gündüz ‘Yüzde 20 ucuzluk olur’ dedi..

Osman Gazi Köprüsü'nde sona doğru!

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Tabliyelerin yerine yerleştirilmesinin ardından köprünün üzeri, asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor.

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii açıldı Haberi

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii açıldı

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Pazarköy Cadde bulunan Gazi Osman Paşa Camii onarılarak yenilendi. Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.


Gazi Osman Paşa Camii Dernek başkanı Turan Berk Camimizin bakım ihtiyaçları göz önüne alınarak Cami Dernek yönetimi olarak onarım kararı aldık. Yardımsever Vatandaşlarımızın da katkılarıyla yaklaşık 80 bin lira harcayarak Camimizin bakım ve onarımını yaptık. Katkısı bulunan herkese teşekkür ediyoruz dedi.


Akyazı...