04 / 05 / 2024

akyazı stadyum ihale

akyazı stadyum ihale

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ''Akyazı Stadı ihalesi hazır. 15 gün içinde inşallah ihaleye çıkacak.'

Sakarya Akyazı'da 3.7 milyon TL'ye satılık bahçe!

Sakarya İli Akyazı Malmüdürlüğü, Salihiye Mahallesi'ndeki bahçesini ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı en kısa sürede tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan,Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı'daki çalışmaları yerinde inceledi. Turan, "Trabzonspor'a güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri projesinin ihale tarihini değiştirdi.

İşte 2016'da ihale edilecek ulaşım projeleri!

Karayolunda Türkiye’de 23 ana aksta, toplam 2 bin 50 km’lik kesim ihale edilecek. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarından Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi ile Kurtköy-Akyazı Kesimi’nin ihalesi 4 Mayıs’ta yapılacak.

Karaman'daki stadyum projesi 2016'da ihale edilecek!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "15 Bin Kişilik Stadyum Projesi" için projelendirme çalışmaları başladı. Projenin ihalesinin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Akyazı Stadı'ndaki çalışmalar masaya yatırıldı!

Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti

Akyazı'da sadece stadyum değil dev bir tesis inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Trabzon Akyazı'yla birlikte sadece stadyum değil büyük bir spor kompleksine sahip olacak" dedi.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerde bulunuldu.

Akyazı Stadı aynı zamanda kompleks tesisidir!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'daki stadın, TOKİ tarafından yapılan en özellikli stadyum olduğunu belirtti.

Akyazı Stadyumu Türkiye’deki en özellikli stadyum olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor için Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

Akyazı Stadı, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu stadyum ve spor tesisleri inşaatlarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Akyazı’da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

akyazı stadyum ihale Haberi

akyazı stadyum ihale


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarı öncesi Türkiye'de yılda 25-28 milyar lira yatırım yapıldığını belirterek, ''Şimdi yatırım miktarı 350 milyar civarına çıktı'' dedi. 

     Bayraktar, Trabzon Valiliği'nde İl Koordinasyon Kurulu'nun 2013 yılındaki ilk toplantısında yaptığı konuşmada, Trabzon'un, geçmişte Sinop'tan Batum'a kadar uzanan bir imparatorluğa başkentlik yapmanın gururunu yaşadığını söyledi. 

     Kentin bir süre önce büşükşehir olduğunu belirten Bayraktar, ''Trabzon'umuz nüfus bakımından Türkiye'de 29. büyüklüğe sahip bir vilayetimiz ve 29 tane şehir büyükşehir statüsü kazandı. Eğer biz büyükşehir statüsü kazanmasaydık Trabzon'a çok büyük bir burukluk gelirdi, bizim için eksiklik, handikap olurdu'' dedi. 

     Trabzon'un ticaret ve sanayi açısından ayağa kaldırılması ve yatırımcıların kente çekilmesi için ortam oluşturulması gerektiğini belirten Bayraktar, kente yapılması planlanan 250-300 milyon dolarlık yatırımın...