27 / 04 / 2024

Akyazı Stadyumu ne zaman bitecek

Akyazı Stadyumu ne zaman bitecek

Yeni statta sona yaklaşılırken, bordo-mavili yönetim UEFA kriterlerine uygunluk ve maçların rahat yapılması amacıyla gerekli düzenlemelerin gerçekleştirilmesini istedi..

Akyazı Stadyumu ne zaman açılacak?

BORDO-mavililerin yapımı devam eden stadı Akyazı'nın, açılış törenine Barcelona'nın geleceği öne sürüldü. Stad, 2015-2016 sezonuna kadar hazır olacak...

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Malatya Stadyumu ne zaman açılacak?

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Akyazı Şenol Güneş Stadı 15 yıllığına kiralandı!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş., Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni 15 yıllığına kiralama kararı aldı. Karar, KAP'ta yayınlandı.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Akyazı Stadyumu ne zaman bitecek Haberi

Akyazı Stadyumu ne zaman bitecek

Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin genel yapısının ortaya çıkmasının ardından bordo-mavili kulüp gerekli düzenlemeler konusunda taleplerde bulundu. Stadyumda yapılacak olan maç organizasyonlarının sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilmesi ve UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi konusunda, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve TFF ile gerekli istişarelerin yapılmasıyla, kompleks içerisinde yer alan antrenman sahalarının yapımına da başlandı. 


5 bin kapasiteli tribün 

Daha önce 5 adet suni, 2 adet doğal çim olarak planlanan sahalar Trabzonspor'un isteği doğrultusunda yeniden planlanarak 5 adet doğal çim, 2 adet suni çim olarak değiştirildi. Bir çim ve bir sentetik zeminli sahanın ise resmi maç oynayabilecek düzeyde 68x105 metre ölçülerinde ve en az 5 bin seyirci kapasiteli tribün yapılmasına karar verildi. Stadyum yapısında kaba inşaat tamamlanırken, prekast tribün yerleştirmelerinde yüzde 70 seviyelerine...