15 / 05 / 2024

akyazıya sentetik saha mı inşa edilecek

akyazıya sentetik saha mı inşa edilecek

Amatör sporun gelişmesi adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışıldığını ve bu birlikteliğin devam edeceğini belirten Başkan Toçoğlu, Akyazı’ya inşa edilecek sentetik sahanın çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını müjdeledi.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu değerleri nasıl değiştirdi?

Kınalı’dan başlayan ve Sakarya Akyazı’ya kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu, sadece doğayı değil, gayrimenkul değerlemelerini de ciddi bir şekilde değiştirdi. Peki, otoyolda değerler nasıl değişti?

Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum ne?

İstanbul'dan Sakarya Akyazı'ya kadar devam edecek Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile bağlantı sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Akyazı Belediyesi faizsiz ev sahibi yapıyor!

Akyazı Belediyesince hayata geçirilen ’Yıldız Konutları’ projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. 50’ye yakın dairenin satışı gerçekleştirilirken, vatandaşlar faizsiz, kredisiz, taksitle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

Sakarya Taraklı'ya yeni saha müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı ilçesine kazandırılacak olan spor yatırımının ihalesi gerçekleştirildi.

Akyazı Stadı inşaatında akılalmaz hata!

Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı. Yapılan kontroller sırasında, otobüslerin soyunma odasına girebilmesini sağlayacak olan tünellerin tavan yüksekliğinin alçak olduğu ortaya çıktı.

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Galatasaray, TT Arena'ya yakın arsa arıyor!

Metin Oktay Tesisleri’nden taşınmak isteyen G.Saray’ın ilk şartı yeni tesislerin Avrupa yakasında yer alması. Limitli saha imkanını artırmak için de 150-200 dönüm yer isteyen yönetim TT Arena’ya uzak yerleri de elinin tersiyle itiyor.

Sakarya Keremali İçmesuyu Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Akyazı’ya hizmet verecek olan Keremali İsale Hattı Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi.

akyazıya sentetik saha mı inşa edilecek Haberi

akyazıya sentetik saha mı inşa edilecek



U19 Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olan Erenler Spor Kulübü oyuncularıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, futbolcuları tebrik etti. Amatör sporun gelişmesi adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışıldığını ve bu birlikteliğin devam edeceğini belirten Başkan Toçoğlu, Akyazı’ya inşa edilecek sentetik sahanın çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını müjdeledi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, U19 Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye 2.’si olan Erenler Spor Kulübü oyuncu ve antrenörleri ile bir araya geldi. Erenler Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Spor Kulübü Başkanı Tacettin Öztürk ve ASKF Yöneticileri katıldı.


Her zaman yanımızdalar 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erenler Spor Kulübü Başkanı Tacettin Öztürk, “Turnuva boyunca Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve...