15 / 05 / 2024

akyön Tesis Yönetimi

akyön Tesis Yönetimi

Özak GYO portföyündeki varlıklardan Ataşehir, Bulvar 216'da yer alan B09 numaralı bağımsız ticari bölümün 1/2 hisse payının 7 milyon TL+KDV bedel karşılığında, Akyön Tesis Yönetimi A.Ş.'ye sinema olarak işletilmesi amacıyla satıyor.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi kuruldu!

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirza Can Bingül tarafından kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çolak ve Uğur Kılıçarslan ortaklığında kuruldu.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

akyön Tesis Yönetimi Haberi

akyön Tesis Yönetimi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki varlıklardan Ataşehir, Bulvar 216'da yer alan B09 numaralı bağımsız ticari bölümün 1/2 hisse payının 7 milyon TL+KDV bedel karşılığında, Akyön Tesis Yönetimi A.Ş.'ye sinema olarak işletilmesi amacıyla satıyor. 


AÇIKLAMA:

Şirketimizin portföyündeki varlıklardan Ataşehir, Bulvar 216'da yer alan B09 numaralı bağımsız ticari bölümün 1/2 hisse payının 7.000.000 TL+KDV bedel karşılığında, Akyön Tesis Yönetimi A.Ş.'ye sinema olarak işletilmesi amacıyla satılmasına ilişkin Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi düzenlenmiştir.


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...