29 / 04 / 2024

Akyurt fuar alanı ihalesi

Akyurt fuar alanı ihalesi

Ankara’yı dünya fuarcılık merkezleri arasında sokacak çalışmalarda önemli bir aşamaya gelindi. Akyurt’ta yapılacak Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nin temeli Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 26 Mayıs Salı günü atılacak.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın her fırsatta dile getirdiği ve Ankara’nın en elzem ihtiyaçları arasında yer alan Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

Başkentte her yıl 60 milyon dolarlık ‘fuar alanı’ kaybı!

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Tekin Çelik, “Fuar alanının yapılmadığı her yıl 60 milyon dolar kaybediyoruz” açıklanmasını yaptı.

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Türkiye'nin hem en ucuz hem en hızlı TOKİ'si Akyurt'ta yapıldı!

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 8 bin 100 nüfuslu bir ilçeyken 180 fabrikanın bulunduğu şimdi dünyanın en büyüklerinden biri olacak fuar alanına ev sahipliği yapmaya hazırlanan ilçenin gelişimini ahlattı.

Melih Gökçek Akyurt'a yapılacak fuar alanı hakkında konuştu!

Akyurt’a yapılacak fuar alanı ile ilgili konuşan Gökçek, TOBB, ASO ve ATB’nin sözleşmeye imza atmayarak “yan çizdiğini” ifade etti.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde, Akyurt'ta yapılacak fuar alanı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Gökçek'in o açıklaması...

Ankara'daki Uluslararası Fuar Alanı temeli ne durumda?

Melih Gökçek,Salih Bezci, Nurettin Özdebir ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz’un katılımıyla 26 Mayıs’ta Akyurt Saracalar Mahallesi’nde temeli atılan Ankara Uluslararası Fuar Alanı, seçimlerin ardından kaderine terk edildi.

Ankara Fuar Alanı ve Kongre Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Akyurt’ta yapılacak Ankara Uluslar arası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.İki etap olarak planlanan fuar alanı Avrupa’nın ve dünyanın sayılı fuarları arasında yer alacak.

Akyurt fuar alanı ihalesi Haberi

Akyurt fuar alanı ihalesi

Ankara’yı dünya fuarcılık merkezleri arasında sokacak çalışmalarda önemli bir aşamaya gelindi.  Akyurt’ta yapılacak Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nin temeli Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 26 Mayıs Salı günü saat 10.00’da atılacak.



Temel atma törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz da katılacak.

Esenboğa Havalimanı yakınında Akyurt’un yeni gelişim alanı içinde inşa edilecek olan  Fuar Merkezi için Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası Akyurt Belediyesi ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ortaklığı ile 17 Şubat 2013 tarihinde  Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Anonim Şirketi kuruldu.

Fuar Merkezi’nin projesi A Tasarım ile Alman GMP...