01 / 05 / 2024

Akzirve Zeytinburnu teslim tarihi

Akzirve Zeytinburnu teslim tarihi

Akzirve Zeytinburnu projesinin detayları belli oldu. 2018'in ilk çeyreğinde başlayacak olan Akzirve Zeytinburnu projesinde 2 bin 78 daire, 99 ofis ve 54 dükkan planlandı...

Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim!

Karma proje olarak dizayn edilen Akzirve İnşaat Ambarlar projesi 1850 konuttan meydana gelecek. Projenin yapımına 2017 yılı Kasım ayında başlanacak. İşte Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim bilgileri

Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi Kasım'da başlıyor!

Akzirve Zeytinburnu Ambarlar projesi Kasım'da başlıyor. Akzirve Zeytinburnu projesinde 1.850 konut, ofis ve alışveriş alanları olacak...

Topkapı29'da teslimler Temmuz'a çekildi! Dev projede erken teslim sürprizi! 

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip Akzirve, Topkapı29'u, söz verdiği tarihten 3 ay önce teslim edecek.

Akzirve Topkapı ön satışta!

Akzirve, tarafından hayata geçirilen Topkapı projesinde ön satış süreci başladı. Kısa süre önce inşaatı başlayan projede daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Zeytinburnu Locamahal Kentsel Dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri yapıldı. Anahtar teslim törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

Zeytinburnu ve Kağıthane'de dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda "Telsiz'de ve Merkezefendi'de toplam 1204 konut ve 219 iş yerini yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz" dedi ve Kağıthane'deki dönüşüm projesinde ise 688 konut ve 57 iş yeri yapılacağını belirtti...

Akzirve Topkapı 36 ay sonra teslim edilecek!

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Bahçeşehir’de geliştirdiği Strada’nın 1. etabının 11 ay gibi kısa sürede satışını tamamladıktan sonra, 2. etap satışlarına da Aralık 2017’de gerçekleştirdiği lansman ile başlamıştı. 

Akzirve Gayrimenkul'den Zeytinburnu projesine ilişkin açıklama!

Akzirve Gayrimenkul, Sözcü Gazetesi’nde 5 Haziran 2018 tarihinde “Ruhsat Gitti, Yapı Paydos” başlığıyla yer alan habere istinaden basın açıklaması yaptı... 

Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesine durdurma kararı!

Suudi Arabistanlı Al Qemam Grubu’nun Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Akzirve Gayrimenkul’ün NAKO arazisi üzerinde hayata geçireceği proje yargı kararıyla durduruldu.

Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor. Peki Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Zeytinburnu NAKO arazisinde olaylı yıkım!

Akzirve Gayrimenkul'ün proje geliştireceği Zeytinburnu NAKO arazisinde yıkım dün gece başladı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi. 

Akzirve Strada Plus konut fiyatları!

Akzirve Strada Plus konut fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Strada Plus Akzirve teslim tarihi!

Strada Plus projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Strada Plus Akzirve teslim tarihi ne zaman?

Akzirve Strada Plus teslim tarihi!

Strada Plus Evleri yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma avantajı sunuyor. Akzirve Strada Plus teslim tarihi ne zaman?

Locamahal Evleri Kiptaş teslim tarihi!

Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu'da hayata geçirilen Locamahal Evleri'nde konut ve ticari alanlar yer alıyor. Locamahal Evleri Kiptaş teslim tarihi ne zaman?

Akzirve Zeytinburnu teslim tarihi Haberi

Akzirve Zeytinburnu teslim tarihi


Akzirve Gayrimenkul'ün, İstanbul Zeytinburnu ilçesine bağlı Seyitnizam Mahallesi'nde yer alan NAKO arazisine yapacağı projenin detayları belli oldu.


79 bin 382 metrekare alanda hayata geçirilen Akzirve Zeytinburnu projesi 14 blokta toplam 2 bin 78 daire, 99 ofis ve 54 dükkandan meydana geliyor.



1 milyar 185 milyon TL'ye mal olması beklenen Akzirve Zeytinburnu projesi, 2018 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. Akzirve Zeytinburnu projesinde teslimler 2020 yılının ilk yarısında yapılıyor.


Akzirve Zeytinburnu projesinde bloklar 10, 12 ve 13 katlı olarak planlandı. Akzirve Zeytinburnu projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verildi.



Akzirve Zeytinburnu'nda 1+1 daireler 35 - 55 metrekare, 2+1 daireler 69 - 90 metrekare, 3+1  daireler 90 - 175 metrekare, 4+1 daireler 160 - 220 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Tel: 444...