02 / 05 / 2024

al baraka Metropol İstanbul

al baraka Metropol İstanbul

Varyap, GAP İnşaat ile birlikte Ataşehir’de 1.5 milyar liralık yatırımla yapımına devam ettiği Metropol İstanbul projesindeki haklarının yarısını Albaraka Türk’e sattı. Varlıbaş fiyat hakkında bilgi vermedi

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baraka Group İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mansoor Faısal Aldovvaır tarafından kuruldu.

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

Türkiye'nin, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde baraka tarzı iş yerlerinin yer aldığı bölgelere TOKİ tarafından doğal yapıya uygun iş yerleri inşa ediliyor.

Metropol AVM Nisan'da açılacak!

Metropol İstanbul’da ofis ve konutların ardından AVM'de de yaşam başlayacak. 250 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinin Nisan'da açılması planlanıyor.

Metropol İstanbul'a Guardian Glass imzası!

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Galatasaray Riva projesini Baraka Mimarlık tasarlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından çalışmalarına başlanan Riva projesinin mimarı Baraka Mimarlık oldu..

Metropol İstanbul'un bağımsız birim sayısı 2 bin 139 oldu!

Emlak Konut GYO projelerinden Metropol İstanbul'un konut sayısı değişmeyecek ve ticari ünite sayısı 771 olacak şekilde toplam 2139 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları alındı.

Mersin Metropol İş Merkezi’ndeki dükkanların ruhsatları iptal mi?

Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk’ün, 2006 yılında alınan meclis kararını hiçe sayarak Metropol İş Merkezi’ndeki bazı yerlerin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını iptal etmediği öne sürüldü

Metropol Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Nazlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Jennifer Lopez Metropol İstanbul'dan tazminat mı alacak?

Çalık, Varyap ve Emlak Konut ortaklığının hayata geçirdiği Metropol İstanbul projesi zamanında tamamlanamadı.Jennifer Lopez’e projenin satış ofisinde Osmanlı motifleriyle süslü 200 yıllık altın bir anahtar hediye edilmişti.

Bof Şehr-i Zade Konutları bu yıl teslim edilecek!

Bof Yapı tarafından inşa edilen Şehr-i Zade Konutları Ümraniye 3. Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alıyor. Metropolün tam ortasında olan konumuyla dikkat çeken projede daire teslimlerinin bu yıl yapılması planlanıyor.

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri!

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri 'nde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Fiyatların 406 bin TL'den başladığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

al baraka Metropol İstanbul Haberi

al baraka Metropol İstanbul


Varyap, GAP İnşaat ile birlikte Ataşehir’de 1.5 milyar liralık yatırımla yapımına devam ettiği Metropol İstanbul projesindeki haklarının yarısını Albaraka Türk’e sattı. Varyap Başkanı Erdinç Varlıbaş, Metropol projesinde kendi payları olan yüzde 25’lik hakkın yarısına yönelik olarak Albaraka Türk Bankası ile anlaşmaya vardıklarını belirtti. Varlıbaş fiyat hakkında ise bilgi vermedi.


Varlıbaş, “Gelecek dönemde gayrimenkulde finans kuruluşları daha fazla rol oynayacak. Projede 99 dönümlük arsanın sahibi Emlak Konut’un yüzde 43’lük payına karşın, Varyap ve GAP İnşaat’ın yüzde 28’lik payları bulunuyordu. Varyap’ın yarı payına sahip olan Albaraka Türk böylelikle projenin yüzde 14’lük ortağı haline geldi” ifadelerini kullandı. Albaraka Türk’ün kendilerinden önce bu şekilde 11 projeye yatırım yaptığına dikkat çeken Varlıbaş, bankanın özellikle Ortadoğu’da önemli bir satış potansiyeli olduğunu söyledi.


BODRUM PROJESİNE START ALIYOR


Bodrum’da Varyap...