01 / 05 / 2024

Al-Den Emlak İnşaat Turizm

Al-Den Emlak İnşaat Turizm

Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Grethe Nielsen ve Knud Boe Nielsen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Oğuz Özuçak tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi kuruldu!

Al Rawnaq Emlak İnşaat Eğitim Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret İthalat Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Saıfuldeen Alı Al-HAIDERI. tarafından kuruldu.

Phoenix Global Emlak İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phoenix Global Emlak İnşaat İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  400 bin TL sermaye bedeli  ile Amer Jajan ve Haıtham Al Dakkak tarafından kuruldu.

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Choıce Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Wael Al Abdullah tarafından kuruldu.

İlk İstanbul Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk İstanbul Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  250 bin TL sermaye bedeli ile IYAD Alı Mustaf Al-Qashash tarafından kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Rec Mimarlık Emlak İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rec Mimarlık Emlak İnşaat ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihan Çağal tarafından kuruldu.

RMC Emlak İnşaat ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

RMC Emlak İnşaat ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Radwan Al Hamwi ve Mohd Makki Baroudi tarafından kuruldu. 

Sırelfırat Turizm Gıda Emlak İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırelfırat Turizm Gıda Emlak İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Murtadha G.I. Al-Anı tarafından kuruldu.

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falcon Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah A.M Al-Ameri ve Mohammed A.M. Al-Ameri ortaklığıyla kuruldu...

Al-Den Emlak İnşaat Turizm Haberi

Al-Den Emlak İnşaat Turizm

Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Grethe Nielsen ve Knud Boe Nielsen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak gayrimenkul inşası alım satımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Karaköy, Bankalar Caddesi, No:16 Şark Han...