05 / 05 / 2024

Al Mazaya Ritim İstanbul nerede

Al Mazaya Ritim İstanbul nerede

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

RemaxGo yeni yüzüyle Maltepe'de!

RemaxGo İstanbul'un yeni çekim noktalarından biri olan Maltepe'de, kapılarını açtı. RemaxGo Yönetim Kurulu Başkanı Karaca, "Ekibimiz, Mazaya Ritim İstanbul'da bulunan yenilenen ofisimizde hizmetlerine devam edecek" dedi...

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinin tamamı (FETÖ) soruşturması sonrasında Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte detaylar...

Cem Yolcu: Türkiye’de en büyük gayrimenkul geliştiricisi olacağız!

Türkiye’ye 2013 yılında gelen ve Körfez’in en güçlü inşaat geliştirme şirketlerinden olan MAZAYA, Ritim İstanbul projesiyle oluşturduğu 1 milyar liralık değerden sonra portföyünün yüzde 35’ni ülkemize getirme kararı aldı.

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Mazaya Ritim İstanbul projesi "Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016...

Ritim İstanbul'un tamamı Mazaya Holding'in oldu!

Mazaya Holding'e devredilen Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor. Maltepe'de yer alan ve teslimlerin hemen yapıldığı Ritim İstanbul projesinde 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar!

Ritim İstanbul'da oturuma hazır fırsatlar sunuluyor. Arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen proje Maltepe Cevizli'de yer alıyor.

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Stüdyodan 5+1’e kadar daire daire alternatifinin bulunduğu Ritim İstanbul'un arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi.

Ritim İstanbul'daki Murat Dalkılıç ve Burhan Öçal konserleri ertelendi!

Dumankaya Ritim İstanbul’un bugünkü Burhan Öçal ve yarınki olan Murat Dalkılıç konserleri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarih ve saat bilgileri henüz açıklanmadı.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Cevizli Ritim İstanbul kampanyası!

Cevizli Ritim İstanbul kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılında başlıyor. Kasım 2016 tarihinde teslim edilecek projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Al Mazaya Ritim İstanbul nerede Haberi

Al Mazaya Ritim İstanbul nerede


İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. 


"Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılan Al Mazaya Ritim İstanbul projesi 32 bin metrekare alana sahip.


Toplam 863 daire, 146 mağaza, 50 home ofis ve 11 ofisten meydana gelen Ritim İstanbul projesinde 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı. 


3+1 daire fiyatlarının 846 bin TL'den başladığı Mazaya Ritim İstanbul projesinde daire sahiplerine  alışveriş merkezi, sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar sağlanıyor.


Ritim İstanbul Konutları'nda yüzde 70’ini kapsayan yeşil alanlarıyla ferah bir yaşam alanı sunuluyor.


Adres: E-5 Cevizli Mah. Zuhal Cad. Maltepe/İSTANBUL



Tel: 0216 511 58 00

Web: http://www.ritimistanbul.com/

Pınar...