17 / 07 / 2024

Al-Qemam Holding yatırımları

Al-Qemam Holding yatırımları

Avrupada'ki yatırımlarını Türkiye'ye kaydıklarını ifade eden İbrahim Maasef, İstanbul kentsel dönüşüm alanında ciddi yatırımlar yapmak istediklerini söyledi...

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor!

Yeni nesil yapı malzemeleri üzerine çalışmalar yapan Persan Yapı, yatırımlarını artırıyor. Persan Yapı Türkiye Satış Müdürü Ulaş Öztürk, “Yenilikçi ürünlerle ihracatımızı da arttırıyoruz. Üretimimizin yüzde 50’sini 9 ülkeye ihraç ediyoruz” diye konuştu.

10. AVM Yatırımları Konferansı 1 Mart'ta!

Alışveriş merkezleri, perakende temsilcileri ve çözüm ortakları 10. AVM Yatırımları Konferansı'nda bir araya geliyor...

Haluk Hasanoğlu: Yatırımlar kuzeye kayıyor!

2018'de çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan HASANOĞLU inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu sektörle ilgili olarak "Yatırımların kuzeye kaymaya başladığını görüyoruz" dedi.

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Al-Qemam Holding yatırımları Haberi

Al-Qemam Holding yatırımları

Al-Qemam Holding Türkiye CEO'su İbrahim Maasef,başta İspanya ve İngiltere olmak üzere Avrupa'daki yatırımlarını Türkiye'ye kaydırdıklarını söyledi. Maasef, Özellikle kentsel dönüşüm konusunda İstanbul'da ciddi çalışmalar yapmak istediklerini ifade...