29 / 04 / 2024

ala erenköy projesi

ala erenköy projesi

Toplam 54 adet daireden oluşan Ala Erenköy nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

KentArt A'la Erenköy Evleri'nde 800 bin TL'ye 2+1!

Erenköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen A'la Erenköy projesinde fiyatlar 800 bin liradan başlıyor....

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Erenköy projesi için KDV hariç 51 milyon 600 bin TL, KDV dahil ise 60 milyon 888 bin TL değer takdir edildi. 

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Kasr-ı Ala Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de inşa edecek. Kasr-ı Ala projesinin lansmanı 27 Mart'ta yapılacak.

Aslanpark Erenköy'de teslimler 2016 sonunda!

Butik projelerle mahalle hayatını yeniden yaşatan Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy projesi ile Bağdat Caddesi’nin en iddialı projesine imzasını atacak.

Caddepark Erenköy teslimlerinde son 20 gün!

Aydoğan inşaat, Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy'ü teslim etmeye hazırlanıyor. 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen Caddepark Erenköy'ün teslim tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlenmişti.

Caddepark Erenköy'de teslimler 30 Haziran'da!

Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi 'ndeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy 'ü 30 Haziran'da teslim etmeye hazırlanıyor.

Uzunal Tau Yapı, Çiftehavuzlar, Erenköy ve Fenerbahçe'de 3 projeye başladı!

İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyime sahip Uzunal Tau Yapı, bu yıl Anadolu Yakası'nın önde gelen semtlerinden Çiftehavuzlar, Erenköy ve Fenerbahçe'de üç lüks konut projesine başladı...

Zin D Natura Kurtköy projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'd einşa edilen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Zin D Natura Kurtköy projesi detayları...

Akiş GYO kredileri için Erenköy'deki 3 gayrimenkulünü ipotekledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kullandığı kredileri için Erenköy'de yer alan 3 gayrimenkulünü ipotekledi.

Caddepark Erenköy teslimleri Haziran 2015'te!

Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı A plus butik projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'ndeki yeni projesini tanıttı...

Özen Yapı'dan Ethemefendi, Erenköy ve Göztepe'ye 3 yeni proje!

Özen Yapı, Kadıköy'de 3 yeni projeyi hayata geçirecek. Özen Yapı'nın hayata geçireceği projelerden biri Ethemefendi'de, diğeri Erenköy ve de diğer proje ise Göztepe'de inşa ediliyor...

Erenköy Caddepark Evleri Haziran 2015'te teslim edilecek!

Suadiye, Moda, Erenköy, Caddebostan gibi bölgelere kazandırdığı butik projelerle tanınan Aydoğan İnşaat, yeni projesi için Bağdat Caddesi'ni seçti. Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'nde hayata geçirdiği Caddepark Erenköy'ü görücüye çıkardı...

ala erenköy projesi Haberi

ala erenköy projesi

KentArt İnşaat tarafından hayata geçirilen Ala Erenköy projesi, Erenköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ediliyor. 14 katlı tek blok olarak yükselen projede 54 adet daire bulunuyor.


Ala Erenköy projesinde fitness alanı, rezidans hizmetleri, açık yüzme havuzu, kapalı otopark, akıllı ev sistemleri bulunuyor. 


Ala Erenköy nerede konumlandırılıyor?

Ala Erenköy projesi Bağdat Caddesi'ne 500 metre, Erenköy Kız Lisesi'ne 250 metre mesafede konumlandırılıyor.


Ala Erenköy nerede? Kroki!



Ala Erenköy nerede ve yol tarifi için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0532 130 97 32 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Telefon: 0532 130 97 32 

Web Adresi: www.alaerenkoy.com

Esra Nur...