03 / 05 / 2024

ala güneşli iletişim bilgileri

ala güneşli iletişim bilgileri

Güneşli'de Tri-G ve Ala Güneşli olmak üzere iki projeye hazırlanan Mar Yapı'nın Ala Güneşli projesindeki detaylar da belli oldu. Ala Güneşli projesi 39 katlı 2 blokta 728 bağımsız birimden meydana geliyor...

Ala Güneşli'ye yeni blok ilave edildi!

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Ala Güneşli projesinde kapasite artışına gidildi. A ve B blok olarak planlanan projeye C blok ilave edildi.

105 Güneşli satış ofisi!

105 Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede lansmana özel sınırlı sayıda home-ofis daireler bulunuyor.

Nirvana Güneşli satış ofisi!

Nirvana Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. UMT İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis bulunuyor.

Güneşli Motto İstanbul Konutları iletişim!

Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan Motto İstanbul projesi 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuyor. Proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor...

Güneşli Perola Residence iletişim bilgisi!

Perola Residence projesi Three Sun tarafından İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirildi. Projede teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Güneşli G Tower iletişim!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde inşa edilen G Tower projesinde dairelerin fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Güneşli Güneşbahçe iletişim!

İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Güneşbahçe Evleri projesi toplam 310 konut ve 10 mağazadan meydana geliyor.Projede lansmana özel yüzde 9 iskonto uygulanıyor...

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

NG Residence Güneşli iletişim!

İstanbul Güneşli'de yapılacak olan NG Residence projesi NG Kütahya Seramik Grubu'nun ilk konut projesi. NG Residence Güneşli projesinin lansmanı 5 Nisan'da gerçekleştiriliyor...

Balance Güneşli nitelikli ofis projelerinin sayısını artırıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde yerleşim merkezlerine komşu olan Güneşli'de hayata geçen Balance Güneşli projesi lokosyonu ile değer yaratıyor. Proje nitelikli ofis projelerinin sayısını artırıyor.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

ala güneşli iletişim bilgileri Haberi

ala güneşli iletişim bilgileri


Mar Yapı'nın Ala Güneşli projesi 39 katlı 2 blok olarak tasarlandı.Konut, ticaret ve otel alanlarının yer aldığı Ala Güneşli projesi 728 bağımsız birimden meydana geliyor.


Ala Güneşli projesinin A bloğunda 354 konut, 2 dükkan ve 61 odalı otel, B bloğunda 367 konut ve 4 dükkan yer alıyor. Ala Güneşli projesi 17 bin 226 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Ala Güneşli projesinde teslimlerin 22 ay sonra yapılması planlanıyor. Ala Güneşli projesinde 29 adet 1+0 daire, 595 adet 1+1 daire ve 97 adet 2+1 daire tipi olacak.


Toplam inşaat alanı 94 bin 800 metrekare olan Ala Güneşli projesinde 1.256 metrekare ticari alan yer alıyor. Ala Güneşli projesinin bedeli 89 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.