12 / 05 / 2024

Alaaddin Yılmaz özgeçmiş

Alaaddin Yılmaz özgeçmiş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan listeye göre AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı belediyenin mevcut başkanı Alaaddin Yılmaz olarak belirlendi. Peki Alaaddin Yılmaz kimdir?

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide hayata geçirilen adımlar, enflasyonla mücadele ve konut kiraları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik yaşı konusundaki değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Alaaddin Yılmaz’dan Gölcük Projesi açıklaması!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada, Gölcük ile ilgili ihale süreci ve yapılacaklara ilişkin bazı kesimler tarafından yapılan kasıtlı yorum ve değerlendirmelerle gerçeğin değiştirilmeye çalışıldığını söyledi. 

Refik Yılmaz: Bursa'yı emlakçılar planlamış!

Bursa Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Plansız şehirleşmenin cezasını hep birlikte çekiyoruz. Yakın geçmişimize kadar şehirleri plancılar değil, emlakçılar planlamışlar" diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz: Hedefimiz marka bir kent yaratmak!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Kürkçüler TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi, Yılmaz, “Bolu Belediyesi olarak hedefimiz dünyada marka bir kent yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz Bolu Manavlar Odası'na projelerden bahsetti!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Manavlar Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, manavları da yakından ilgilendiren dev Pazaryeri Projesi'nden bahsetti.

Alaaddin Yılmaz: Bolu’da uçak fabrikası kurulacak!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da uçak fabrikası kurulacağını söyleyerek, "Fabrikanın pisti de olacak, 40 tane uçak siparişini aldık bile" dedi.

Alaaddin Yılmaz: Bolu'ya yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kahvaltıda muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konuşmasında Bolu için yeni kalkınma projelerinden bahsetti.

Erdal Edip Yılmaz kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Maliyet Mücadelesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdüren Mimar Erdal Edip Yılmaz, 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun oldu. İşte özgeçmişi...

Alaaddin Yılmaz: Bolu’daki yatak kapasitesi 20 bine çıkarılacak!

Bolu turizm alanında yeni bir atılıma hazırlanıyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada , ilde yatak kapasitesinin 5 yılda 7 binden 20 bine çıkarılması planladıklarını belirtti

Alaaddin Yılmaz özgeçmiş Haberi

Alaaddin Yılmaz özgeçmiş

Alaaddin Yılmaz kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda AK Parti'nin belediye Başkan Adaylarından bazılarını açıkladı. Listeye göre AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı belediyenin mevcut başkanı Alaaddin Yılmaz oldu. Peki Alaaddin Yılmaz kimdir?


Alaaddin Yılmaz biyografi..

Alaaddin Yılmaz 1952 yılı Bolu Seben ilçesi doğumlu. İlköğrenimini Seben İlkokulunda, orta öğrenimini Bolu Öğretmen Okulunda tamamlayan Alaaddin Yılmaz 2014 yılı yerel seçimlerinde Bolu Belediye Başkan Adayı.


Alaaddin Yılmaz, çalışma hayatına 1970 yılında , mezun olduğu Seben İlköğretim Okulunda öğretmenlik yaparak başladı. 1972 yılında tekrar eğitim diyerek, Sakarya Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisine başlayan Alaaddin Yılmaz, 1976 yılında akademiden birincilikle mezun oldu.


1976-1977 yıllarında Zirai Donatım Kurumu Adapazarı Müessese Müdürlüğü, 1978 yılında Sakarya D.M.M Akademisi uzman mühendislik kadrosunda araştırma görevlisi olarak görev yaptı.


1980 yılında askerlik...