29 / 04 / 2024

Alaattin Kadayıfçıoğlu çeşme ev

Alaattin Kadayıfçıoğlu çeşme ev

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Alaattin Kadayıfçıoğlu çeşme ev Haberi

Alaattin Kadayıfçıoğlu çeşme ev

Genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de iki ayrı ev tuttu. Kadayıfçıoğlu, evlerden birini ailesi birini de Zehra Çilingiroğlu için tuttu.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ, bugünkü köşesinde Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun Çeşme’de iki ayrı ev kiralamasını kaleme aldı. 

İşte Mehmet Üstündağ'ın 'İki ayrı ev tuttu' başlıklı yazsısı...

Genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, yaz tatili için Çeşme’de sevgilisi Zehra Çilingiroğlu’na ayrı, ailesine ayrı ev tuttu.

Geçen hafta Kıvanç Tatlıtuğ’un Bodrum’daki iki yazlık evini ailesine tahsis ettiğini, kendisi de eşiyle kiraya çıktıklarını yazmıştım. Hem kalabalık ailesi rahat etsin diye hem de tatilde onlarla birlikte olmak için böyle bir karar alan Tatlıtuğ’un hareketini çok beğenmiştim. Bu haberim çıktıktan sonra bir telefon aldım ve genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da benzer bir hareket yaptığını öğrendim.

Bilka Denizcilik Sanayi Yönetim...