13 / 05 / 2024

Alaca MYO Kampüsü ne zaman biter

Alaca MYO Kampüsü ne zaman biter

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatının yıl sonu tamamlanacağı belirtildi.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da tamamlanacak!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak. 6 ayrı hastanenin yer alacağı projenin gelecek yıl tamamlanması öngörülüyor.

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü'nün ihalesi yapıldı!

KOSGEB, İş-Kur, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, TSE, Kreei Garanti Fonu gibi kurum ve kuruluşları ile çeşitli temsilciliklerin de içinde yer alacağı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ITSO) Ekonomi Kampüsü'nün ihalesi gerçekleştirildi.

BEÜ MYO kampüsü yenlieniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) kampüsünde sürdürülen yeniden düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

Gazi Üniversitesi Kazan MYO Kampüs ihalesi yapıldı!

Kazan Belediyesi tarafından yapılacak olan Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu Kampüs ihalesi 5 Şubat'ta yapıldı. İhale 11 milyon 937 bin lira teklif veren Barutçuoğlu İnşaat San. Tic. Ltd. Şti firmasında kaldı.

Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatının yıl sonu tamamlanacağı belirtildi.

Sungurlu MYO Kampüsü için kazma vuruluyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Devlet-Millet işbirliği ile yapılacak olan Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu (MYO) yerleşkesini yapacak olan müteahhit önceki gün ilçeye gelerek kampüs yerini inceledi...

Balıkesir İvrindi'de eğitim kampüsü yapılacak!

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı...

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Alaca MYO Kampüsü ne zaman biter Haberi

Alaca MYO Kampüsü ne zaman biter


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan kampüsle birlikte üniversitenin daha da güçleneceğini belirten Rektör Alkan, yakın bir zamanda hizmete girecek Alaca MYO kampüsünün kısa sürede başarıyla tamamlanacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Alaca MYO Kampüsü’nün hayırsever  Sinpaş GYO tarafından çok kısa bir sürede tamamlanıp hizmete gireceğini ve kısa sürede tamamlanacak olmasının da mutluluk verici olduğunu tekrarlayan Rektör Alkan, vermiş oldukları desteklerden dolayı Sinpaş GYO’ya teşekkür ederek ilçenin tüm paydaşlarının göstermiş olduğu gayretler sonucunda Alaca MYO’nun büyük bir hızla geliştiğini kaydetti.


Sinpaş GYO tarafından yapımı devam eden Alaca MYO Kampüsü’nün idari yönetim ve derslik binasından oluşan ve toplam 7.600...