05 / 05 / 2024

alaçatı Köyiçi Taş Evler

alaçatı Köyiçi Taş Evler

Çeşme Alaçatı'da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen Köyiçi Taş Evler projesinden bir çok ünlü ev aldı...

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Tuzla Köyiçi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Tuzla ilçesi, Köyiçi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı. Ş.PLN askıya çıktı.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Repetro Atık Ve Petrol Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Repetro Atık Ve Petrol Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Emrah Polat tarafından kuruldu. 

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı sit engeline takıldı. Plan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nca iptal edildi.

Büyükçekmece Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan askıda...

Mesut Özil Alaçatı’dan 1 milyon euro’ya villa aldı!

İngiltere’nin Arsenal takımında top oynayan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor.

alaçatı Köyiçi Taş Evler Haberi

alaçatı Köyiçi Taş Evler

22 yıldız konut sektöründe faaliyet gösteren ve Çeşme Alaçatı'da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen Köyiçi Taş Evler projesinden bir çok ünlü ev aldı. Kerem Gönlüm, Turgay Durak ve Demet Akbağ gibi isimlerin ev aldığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri...