02 / 05 / 2024

Alaçatı otel fiyatları

Alaçatı otel fiyatları

Alaçatı, rotayı İngiliz pazarına çevirdi. 30 Alaçatı oteli, yanlarına Alaçatı'nın yüksek kalitede hizmet veren restoranları da alarak 30 bin Pound topladı ve İngiltere pazarında tanıtım atağına geçti.

Time Alaçatı satışa çıktı! 84 konutluk yeni proje!

Kaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Time Alaçatı 84 adet konutluk projesiyle satışa çıktı. Peki Time Alaçatı konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Time Alaçatı ile ilgili merak edilenler...

Alaçatı’nın emlak değeri arttı!

1990'lı yıllarda sadece bir otel inşaatı olan Alaçatı’nın emlak değeri yüzde 1 milyon arttı. 1996'da 100 dolara satılan arazilerin şimdiki fiyatı 1 milyon dolar. 

Alaçatı Zigana Resort açıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı. Son yılların gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı'ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

İzmir Alaçatı yatırımcıların gözdesi olacak!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, İstanbul İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte İzmir Alaçatı'da konut ve arsa fiyatlarında yükselme yaşanacağı belirtti.

Alaçatı Rum Konağı, Taş Otel'e dönüştü!

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları!

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları 2 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat'ın projesi Alaçatı Değirmen Taş Evler, köyiçi manzarasına sahip.

Belis Foçalı, Alaçatı'da otel tasarladı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu Belis Foçalı, aldığı eğitimle baştan sona tasarladığı, yapım aşamasında tüm detaylarını kendi oluşturduğu Alaçatı’daki butik otelini işletiyor.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları!

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri projesinde 64 villa yer alıyor...

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Alaçatı otel fiyatları Haberi

Alaçatı otel fiyatları

Son yıllarda Türkiye’nin tartışmasız en popüler tatil beldesi haline gelen Alaçatı, rotayı İngiliz pazarına çevirdi. Butik standartlarındaki prestijli otellerin oluşturduğu Küçük Oteller Derneği üyesi olan 30 Alaçatı oteli, yanlarına Alaçatı'nın yüksek kalitede hizmet veren restoranları da alarak 30 bin Pound topladı ve İngiltere pazarında tanıtım atağına geçti.

İngiltere’deki bir PR ajansıyla anlaşılmasının ardından, The Sunday Times, Metro, Cosmopolitan, The Times, Daily Telegraph, Elle gibi yüksek tirajlı gazete ve dergilerde yaz ayından itibaren Alaçatı ile ilgili haberler yayınlanmaya başladı.  

İngiliz pazarında yaptıkları tanıtım çalışmasını önümüzdeki günlerde değerlendirecek olan Alaçatı’lı oteller; ABD ve Kuzey Avrupa ülkelerinde de, benzer bir PR çalışması yapılması konusunu masaya yatıracak.  

Bu yıl yaz sezonda yine yüksek dolulukları yakalayan Alaçatı’daki oteller; yerli misafirin yanı sıra, İngiltere ve Amerika...