04 / 05 / 2024

alaçatıya havalimanı yapılacak

alaçatıya havalimanı yapılacak

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Alaçatı’ya havalimanı müjdesi vermesi turizmcileri sevindirdi. Bölgede hizmet veren turizmciler, “Havalimanı Çeşme’yi Fransa’nın ünlü turizm cenneti Cannes’a dönüştürür” dedi.

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

Vatandaşa para yağacak! En az emekli maaşı 7 bin 500 TL! Memura yüzde 15, asgari ücrete ise yüzde 10 ek zam yapılacak!

Seçimler öncesi emekli, memur ve asgari ücretliye adeta gökten para yağacak. Yapılacak ek zamla, en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olurken bayram ikramiyeleri ise 3 bin TL’ye kadar yükseltilecek, asgari ücrete yüzde 10, memur maaşlarına yüzde 15 ek zam yapılacak! İşte detaylar…

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

5 litrelik ayçiçek yağında Cuma indirimi yapılacak! 30 lira düşüyor 27 Mayıs fiyat listesi

Ayçiçeçk yağlarında yapılacak indirim haberi Cuma gününe özel geldi. Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Haziran ayından itibaren ithalat ihalesine çıktığı ayçiçek yağlarında yeni parti mallar gelmeden marketlerde satılan ürünlere indirim yapıldı. İşte detaylar...

Çatıya teras yapılır mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatıya teras yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. Peki çatıya teras yapılabilir mi?

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi böyle olacak!

Atatürk Havalimanı’na, belli bölümlerinin yıkımının ardından “millet bahçesi” yapılacak. Millet bahçesine ilişkin tasarım çalışmalarının ilk görseline ulaşıldı...

alaçatıya havalimanı yapılacak Haberi

alaçatıya havalimanı yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Alaçatı'ya yapılacak havaalanının yakın bir sürede ihaleye çıkacağını açıklaması turizmcileri sevindirdi. Çeşmeli ve Egeli turizmciler kararın bölgeyi Fransa'nın ünlü turizm cenneti Cannes'e dönüştüreceğini söyledi.


Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkan Vekili Yakup Demir, Alaçatı Havalimanı'nın açılmasıyla ilçenin yerli ve yabancıların uğrak noktası olacağını söyledi. Havaalanı olan her yerin turizmde hızla geliştiğini kaydeden Demir, "Çeşme'ye yapılacak havaalanının örneği dünyanın bir çok yerinde var. Bu sayede Çeşme'de kalite de artacak. Bu bölgeye dünyaca popüler isimler gelip, mülk satın alacak. Ayrıca Alaçatı'ya bu isimler gelip gittikçe ilçe daha da tanınıp gelişecek. Mülk alan ünlü isimler, hafta sonları Çeşme'ye gelip tatil yapacak ve bölgenin koylarını gezip ekonominin de canlanmasına katkı koyacaktır. O nedenle havaalanı bir an önce...